StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ви прикрашали ялинку гірляндою неправильно: експерт з декору поділилась секретом

14 грудня 2023, 03:10
1680
За словами колишнього професійного різдвяного декоратора, якщо ви намотуєте гірлянди навколо ялинки, ви робите це неправильно. Вона назвала "правильний спосіб".

Ви прикрашали ялинку гірляндою неправильно: експерт з декору поділилась секретом
Як правильно прикрашати ялинку гірляндою - експерт з декору дала відповідь / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Розвішування ялинкових гірлянд - це традиція, яку люди або цінують, або розчаровуються в ній, і хоча ви могли подумати, що це досить проста робота, виявляється, що існує "правильний" спосіб її виконання.

Різдвяна ялинка просто не виглядає належним чином без мерехтіння сотень вогників, але порівняно з розвішуванням кульок, це може бути досить складною роботою. Вони часто заплутуються в гілках, і ви повинні бути обережними, щоб розподілити їх рівномірно, щоб це виглядало добре, пише Mirror.

відео дня

Але хоча більшість з нас бере дріт і протягує його навколо ялинки, щоб переконатися, що вони рівномірно розподілені, виявляється, є кращий спосіб зробити це. За словами колишнього професійного ялинкового декоратора Клер Хупер, такий спосіб намотування гірлянд навколо ялинки є неправильним.

У відео, розміщеному на її TikTok-акаунті @mrsclarehoops, вона пояснила, що "зигзаг" - це найкращий спосіб, тому що він означає, що ви "не витрачаєте вогні в задній частині ялинки, а якщо гірлянда зламається, ви можете легко її зняти". 46-річна Клер, яка пояснила, що раніше це було частиною її роботи, продемонструвала метод, який передбачає підвішування гірлянд від верхівки до низу ялинки.

Клер почала з того, що повісила гірлянди з лівого боку верхівки ялинки і протягнула дріт по прямій лінії вниз до самого низу, перш ніж прикріпити його до нижньої гілки. Потім вона знову вивела дріт на верхівку. Зигзагоподібними рухами вона повторювала ці дії, доки вогники не вишикувалися по всій довжині ялинки.

Дивіться відео про те, як правильно прикрашати ялинку гірляндою:

@mrsclarehoops The first video I ever went viral with and it was quite entertaining, tbh I don’t really care how you do your lights you do you this is for fun ????? #christmastreedecorating#christmaslights#christmastreelighthack♬ Rocking Around the Christmas Tree - Brenda Lee

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти