StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Секрет трьох відсіків пральної машини: куди класти пральний порошок

27 липня 2024, 03:00оновлено 27 липня, 16:17
2307
У пральній машині є два основних відсіки, призначених для миючого засобу: один для попереднього прання, а інший для основного прання.
Секрет трьох відсіків пральної машини: куди класти пральний порошок
Куди класти пральний порошок / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Зіткнувшись з безліччю побутових приладів і програм пральних машин, легко розгубитися. Куди класти пральний порошок – мабуть всі ставили собі це питання перед новою пральною машиною, перш ніж її увімкнути. Будь то капсули, порошок або рідкий пральний засіб, для кожного типу засобу потрібне певне місце, щоб забезпечити оптимальне прання, пише sante+.

Вам також може бути цікаво: Як не зламати пралку: у чому різниця між порошком для ручного прання та автоматом.

Чи можна класти порошкоподібні та рідкі засоби для прання в одне відділення

відео дня

Зазвичай рідкі та порошкоподібні миючі засоби кладуть в одне відділення пральної машини. Однак у деяких пральних машинах миючий засіб можна додавати безпосередньо в барабан.

Рідкий пральний засіб можна заливати в барабан, на відміну від порошкового прального засобу, який можна засипати лише в дозатор прального засобу. Це пов'язано з тим, що у висувному ящику порошок розчиниться до того, як потрапить на одяг, що дозволить уникнути слідів порошку, а також білих плям. Якщо ви додасте його безпосередньо в барабан, прання буде неефективним, а на додачу ще й залишиться маслянистий осад.

Куди класти пральний порошок

У пральній машині є два основних відсіки, призначених для миючого засобу: один для попереднього прання, а інший для основного прання. Третій відсік призначений для догляду за білизною.

Для того щоб розібратись, куди саме вам потрібно засипати порошок, використовуйте символи позначення відділень:

  • I - попереднє прання;
  • II - основне прання;
  • квіточка – кондиціонер для одягу.

Куди класти капсули з порошком

Щоб отримати від такого виду порошку максимальну користь, кладіть їх безпосередньо на дно барабана пральної машини перед білизною. Також варто використовувати по одній капсулі за раз, за винятком сильно забрудненого одягу.

Які наслідки можуть бути, якщо покласти пральний засіб не в те місце

Якщо ви поклали пральний засіб у відділення для пом'якшувача білизни, то це може спричинити проблеми та знизити ефективність прання. Це пов’язано з тим, що пральний засіб не буде розподілений належним чином для оптимізації прання. Крім того, така практика може призвести до залишків засобу на тканині, що може викликати подразнення шкіри.

Santé+ Magazine

Santé + Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже більше десяти років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але згодом вийшов у цифровій версії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти