StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Найулюбленіший соус із McDonald's з 2-х інградієнтів: шеф-кухар розкрив рецепт

7 листопада 2023, 16:28
266
Шеф-кухар, який раніше працював у McDonald's розкрив секрет створення гострої гірчиці в домашніх умовах. За його словами, потрібно всьго 2 інградієнти.
Найулюбленіший соус із McDonald's з 2-х інградієнтів: шеф-кухар розкрив рецепт
Шеф-кухар розкрив рецепт унікального соусу із McDonald's / Колаж Главред, фото: скріншот із відео YouTube / Євген Клопотенко

Від м'яких пухнастих булочок до Біг-Мака, що тане в роті, страви McDonald's завжди викликають апетит і змушують нас замислитися над тим, що ж робить бургери такими смачними. У той час як одні йдуть до супермаркетів, щоб спробувати відтворити сніданок, інші цікавляться приправами або молочними коктейлями, пише Mirror.

Колишній шеф-кухар McDonald's Майк Харач розкрив секрет приготування апетитного гострого гірчичного соусу, який так сподобався багатьом гурманам - і для цього потрібно лише два інгредієнти. У своєму акаунті в TikTok Майк розповів про все. Він сказав: "Ви хочете купити гостру гірчицю McDonalds в магазині? Я колишній шеф-кухар McDonald's, і у мене є варіант для вас.

"Для довідки, гостра гірчиця McDonald's - це соус на основі майонезу, до складу якого входять яєчний жовток та олія, а також всі інгредієнти, які йдуть на приготування майонезу, але вам потрібно просто майонез і гірчицю, змішані разом, а потім вам потрібно купити соус Табаско, і вам потрібно додати до змішаної гірчиці і майонезу кілька порцій соусу Табаско, і ви отримаєте дуже, дуже схожу копію гострої гірчиці", - вказує шеф-кухар.

відео дня

Відео з детальним рецептом відтворення гострого соусу для бургерів з яловичиною чи куркою, або навіть для вмочування курячих нагетсів, отримало майже 2 000 вподобань. Шанувальники McDonald's на сьомому небі від домашнього рецепту, а дехто назвав його своїм "найулюбленішим соусом".

Дивіться відео про те, як приготувати гострий соус із McDonald's:

Дехто може скептично поставитися до списку інгредієнтів та рецепту, проте інші користувачі TikTokkers спробували відтворити його, використовуючи рекомендації шеф-кухаря Майка, і були приємно здивовані. Один з них прокоментував: "Я щойно приготував майонез і табаско і підтвердив, що вони ідентичні".

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти