StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Раковина буде як нова: жінка показала найкращий лайфхак для очистки від нальоту

1 грудня 2023, 20:57оновлено 2 грудня 2023, 13:48
4913
Жінка "вразила" своєю порадою з очищення раковини, яку назвали "найкращою". Простий лайфхак, який дає "неймовірні" результати.
Раковина буде як нова: жінка показала найкращий лайфхак для очистки від нальоту
Як очистити раковину від нальоту - жінка поділилась геніальним рішенням / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Жінка поділилася розумним і дешевим способом, як зробити вашу раковину бездоганною. Наші кухонні раковини використовуються щотижня - від залишків брудних каструль і сковорідок, миття рук або поливу кімнатних рослин. Більшість з нас користується раковинами щодня, а це, на жаль, означає, що вони потребують частого чищення, пише Mirror.

"Королева лайфхаків" і любителька домашнього прибирання, відома під ніком @tanyahomeinspo в TikTok, знайшла спосіб почистити свою раковину за допомогою підручних засобів.

Таня, яка часто ділиться порадами з рукоділля та кулінарії, каже, що її спосіб очищення раковини дав "неймовірні" результати. Вона додала: "Це, без сумніву, найкращий лайфхак, який ви побачите сьогодні".

відео дня

Якщо вам цікаво дізнатись більше про раковину на вашій кухні або ванній, рекомендуємо вам прочитати наш матеріал: Про це знають лише одиниці: для чого насправді потрібен другий отвір у раковині.

На відео вона насипає харчову соду в керамічну миску. Потім вона додає в миску засіб для миття посуду і змішує його з содою до утворення пастоподібної консистенції.

Потім Таня наносить пасту на пензлик і наносить її на свою сталеву сріблясту раковину - по всій поверхні. Інфлюенсерка показала, як вона розрізає лимон навпіл і використовує одну половинку як скребок. Вона натирає лимоном всю поверхню раковини пастою, а потім змиває її водою.

Вона додала: "Досі моя раковина залишалася чистою протягом трьох днів. Жодні інші засоби не діють так довго. У мене був сильний вапняний наліт на кранах, і я скористалася цим засобом. Це, безумовно, допомогло висвітлити його".

Дивіться відео, про те, як швидко відчистити раковину від нальоту за кілька хвилин:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти