StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Простіше, ніж може здатись: як прибрати всю шерсть в домі

17 серпня 2024, 03:30оновлено 19 серпня, 17:37
10748
Власники домашніх улюбленців живуть у постійній боротьбі із шерстю на своїх речах. Але не всі знають, як швидко прибрати дім від шерсті.
Простіше, ніж може здатись: як прибрати всю шерсть в домі
Як швидко прибрати дім від шерсті / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Власники пухнастих вихованців знають, наскільки всюдисуща шерсть домашніх улюбленців. Але цю проблему можна легко вирішити, якщо знати головні правила догляду за різними поверхнями, пише sante+.

Вам також може бути цікаво: Пастка для вовни в пральній машині: ці хитрі трюки допоможуть багатьом господиням.

Як видалити шерсть з автомобіля

відео дня

Незалежно від того, чи вирушаєте ви в тривалу подорож, чи зазвичай берете пухнастика з собою в машину, неминуче ви знайдете шерсть по всьому салону. Ось кілька порад, як її позбутись:

  • Захистіть сидіння. Щоб запобігти накопиченню шерсті, варто встановити чохли для сидінь. Вони дуже практичні, їх легко прати після використання.
  • Повітряні кульки. Чи знаєте ви, що повітряна кулька створює статичний заряд і миттєво притягує шерсть? Просто надуйте повітряну кульку і натріть нею сидіння, щоб легко видалити всю шерсть.
  • Клейкий валик. Він позбавить вас від набридливої шерсті на місці. Просто тримайте його в машині і після кожної поїздки проводьте ним по сидіннях, щоб захопити всю шерсть.
  • Спрей-пом'якшувач для білизни. Змішайте кондиціонер для білизни з водою в пульверизаторі. Потім розпиліть цей розчин на сидіння автомобіля. Протріть паперовим рушником, а потім пропилососьте.

Як видалити шерсть з постільної білизни

  1. Перед тим, як покласти постільну білизну в сушильну машину, видаліть якомога більше видимої шерсті.
  2. Переконайтеся, що ви також відокремили ці речі від загальної брудної білизни.
  3. Покладіть ці речі в сушильну машину на 10 хвилин на низькому рівні, щоб розм'якшити тканину і розпушити шерсть.
  4. Потім покладіть постільну білизну в пральну машину. Влийте 125 мл. білого оцту, щоб ще більше розпушити шерсть.
  5. Після прання поверніть постільну білизну в сушильну машину. Цього разу використовуйте спеціальні сушильні простирадла для шерсті домашніх тварин.

Як видалити шерсть з меблів

Візьміть суху губку і проведіть нею по меблях, щоб видалити шерсть. Після того, як вона вбере всю шерсть, просто вимийте губку водою з милом. Потім дайте їй акуратно висохнути. Ви також можете скористатися вологою ганчіркою, щоб зібрати всю шерсть. Тільки не забудьте добре віджати її перед використанням, щоб не намочити меблеву тканину.

Santé+ Magazine

Santé + Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже більше десяти років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але згодом вийшов у цифровій версії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти