StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потече як з пляшки: як швидко вичавити сік із лимона не розрізаючи його

16 вересня 2024, 20:59оновлено 16 вересня, 21:54
251
Багато хто думає, що вичавити весь сік з лимона складно. Однак, один із користувачів X знайшов ефективний спосіб вичавити сік з лимона не розрізаючи його.
Потече як з пляшки: як швидко вичавити сік із лимона не розрізаючи його
Як швидко вичавити сік лимона не розрізаючи його - треба лише 1 рух / Колаж Главред, фото: pexels, УНІАН, скріншот із відео

Готуючи їжу або роблячи коктейль, іноді нам усім доводиться вичавлювати сік з лимона. Зрештою, пікантна рідина може додати миттєвої родзинки усіляким стравам та напоям. Єдина проблема полягає в тому, що вичавити всю рідину може бути досить складно.

Починаючи з того, що ви можете забруднити руки, і закінчуючи тим, що вам може потрапити в око, це просте завдання може легко перетворитися на рутинну роботу. Але тепер, завдяки розумному хакеру, це все зміниться, повідомляє Express.

Той факт, що ви ніколи не знали цього раніше, серйозно вразить вас. Згідно з сьогоднішнім роликом на X (колишній Twitter), все, що вам потрібно - це зубочистка (або щось подібне), щоб зробити це.

відео дня

У кліпі чоловік демонструє, як зробити цей трюк, вставляючи зубочистку в нижню частину лимона, щоб зробити отвір. Звідси все, що вам потрібно зробити, це стиснути лимон, щоб випустити весь сік.

"Ти просто стискаєш його. Так набагато менше бруду. Наскільки це божевільно?", - йдеться у відео.

Дивіться відео про те, як вичавити сік з лимона без соковижималки:

З моменту публікації відео переглянули понад 300 000 разів, і можна з упевненістю сказати, що люди були шоковані. Вони не можуть змиритися з тим, наскільки просто вичавити сік з лимона.

Користувачі в коментарях відзначають, що цей трюк "працює чудово", і також працює для інших цитрусових, таких як апельсини та лайми.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти