StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Поллється рікою: як вичавити сік з лимона за лічені секунди - простий метод

29 березня 2024, 02:40
Виявляється, можна вичавити сік з лимону навіть не розрізаючи сам фрукт. Жінка розповіла про хитрий спосіб витискання соку з фруктів.
Поллється рікою: як вичавити сік з лимона за лічені секунди - простий метод
Як вичавити сік без соковижималки - як швидко видавити лимон / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Що б ви робили, якби не хотіли використовувати цілий лимон, а просто хотіли б вичавити трохи соку на авокадо? Більшість - відрізали б від лимона часточку, а потім, ймовірно, загорнули б решту в харчову плівку - і наробили б при цьому чималого безладу. Однак, є простий спосіб, який може суттєво зекономити час на вичавлювання соку.

Користувачка TikTok @unkoshercowgirl поділилася неймовірним способом для швидкого вичавлювання соку з фруктів, повідомляє Mirror.

Блогерка взяла в руки цілий лимон зі шкіркою та паличку для коктейлів, щоб продемонструвати лайфхак.

відео дня

"Якщо ви хочете, щоб я зробила вам коктейль, будь ласка. Якщо ви хочете лише трохи соку [...], то проткніть його посередині...", - зазначила вона.

Встромивши бамбукову паличку в самий кінець лимона, жінка обережно стискала фрукт, і з кінця витікав сік.

Дивіться відео про те, як швидко видавити сік з лимона:

Таким чином, вона могла вибрати саме ту кількість соку, яку хотіла використати, і коли вона перестала стискати, сік більше не витікав з кінця.

Однак, блогерка попередила, що все, що потрібно зробити, це спочатку "покотити лимон по столу, щоб випустити сік".

Чим корисний сік лимону - загальні відомості

Сік лимона містить велику кількість вітаміну C, який сприяє підтримці імунної системи та захисту організму від застудних захворювань. Крім того, лимони містять антиоксиданти, які допомагають боротися з вільними радикалами та запобігають пошкодженню клітин.

Сік лимона також містить кальцій, калій та вітаміни групи В, які сприяють здоров'ю кісток, серця та нервової системи. Цей напій може допомогти знизити кров'яний тиск та покращити перетравлення їжі.

Багатий вміст вітаміну С у лимонах сприяє підтримці здоров'я шкіри, роблячи її більш здоровою та сяючою. Лимонний сік також відомий своїми властивостями для знеболення та зменшення запалення.

Нарешті, лимонний сік може бути використаний для покращення смаку та аромату страв, а також як складова багатьох косметичних та побутових засобів завдяки своїм антисептичним властивостям.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти