StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Знадобиться тільки скотч: дівчина показала, як почистити праску за хвилину

26 жовтня 2023, 15:10оновлено 26 жовтня 2023, 18:20
15326
Як часто ви псували одяг брудною праскою? Главред розповість, як почистити праску від накипу всередині і уникнути цієї проблеми.
Дівчина показала, як почистити праску за хвилину
Дівчина показала, як почистити праску за хвилину / колаж: Главред, фото: скріншот Тікток

Незрозумілі плями, сліди і сіра вода на одязі - знайомі всім, хто хоч раз зустрічався з брудною праскою. Як правило, такі ситуації завжди трапляються раптово і псують плани, саме через це необхідно вчасно стежити за чистотою електроприладу. Ми розповімо, чим можна почистить підошву праски в домашніх умовах.

Як почистити праску від накипу всередині

Найпоширеніший спосіб внутрішнього очищення праски - оцет. Його необхідно розвести в пропорціях 1/3 з водою і залити всередину. Відразу після цього прилад необхідно розігріти до максимальної температури і випустити пар кілька разів. Бажано робити це над раковиною.

Як почистити праску - підошва буде чистою

Для очищення підошви праски від нагару можна використовувати суміш соди з водою. Дві столові ложки соди необхідно змішати з однією столовою ложкою води, у вас повинна вийти консистенція пасти. Цю пасту потім потрібно нанести на підошву теплої праски, після чого трохи почекати і прибрати серветкою.

відео дня

Як почистити праску всередині в домашніх умовах

Дівчина у своєму блозі в ТікТок показала незвичний лайфхак для внутрішнього очищення праски, який потребує тільки скотча, води і лимонної кислоти.

Будь-якою липкою стрічкою, а краще скотчем потрібно заклеїти підошву праски і включити режим самоочищення. Якщо ж такого немає - потрібно витягнути голчастий клапан. Це необхідно для того, щоб вода з лимонною кислотою, яку ви будете заливати в праску, потрапила в її підошву.

З цією водою всередині праску потрібно залишити на 15 хвилин і почекати поки брудна вода не стане витікати сама. Коли весь скотч буде знятий, у праску необхідно залити чисту воду і парою вибити бруд, який залишиться.

Детальніше про те, як очистити праску, дивіться у відео:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти