StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Допоможе і від мурах: як приготувати розчин від попелиці в домашніх умовах

7 травня 2024, 15:40
15274
Використовуючи ці природні методи, ви зможете позбутися попелиці без шкоди для навколишнього середовища і ваших рослин.
Як позбутися попелиці
Як позбутися попелиці / Колаж Главред, фото: pixabay.com, скріншот YouTube

Попелиця - це один з найбільш дратівливих шкідників для ваших рослин. Вони не тільки харчуються соками рослин, а й можуть серйозно послабити їх, що в кінцевому підсумку призведе до їхнього в'янення.

Однак, замість застосування хімічних пестицидів, які можуть завдати шкоди навколишньому середовищу, ви можете скористатися природними методами для їх усунення.

Як позбутися попелиці простим способом?

Для знищення попелиці можна застосувати часниковий інсектицид. Для приготування цього домашнього розчину, вам знадобиться всього лише 5 зубчиків часнику і один літр води, пише Sante+.

відео дня

Просто залиште часник у воді протягом дня, а потім прокип'ятіть суміш протягом 20 хвилин. Після охолодження перелийте розчин у розпилювач і обприскайте ним заражені рослини. Цей інсектицид можна застосовувати до двох разів на день і він також ефективний проти мурах, гусениць та інших шкідників.

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже понад десять років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

Як позбутися попелиці кавовою гущею?

Ще один ефективний метод - використання кавової гущі. Крім того, що вона служить добривом для рослин, вона також може бути використана як природний репелент. Просто розкладіть її навколо заражених рослин. Важливо попередньо висушити гущу і рівномірно розподілити її навколо рослин.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти