StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як позбутися мух у помешканні: експерт назвав найкращі народні засоби

22 квітня 2024, 12:20оновлено 22 квітня, 13:41
212
Експерт зі зберігання та власник магазину поділився тим, як ефективно боротися з мухами у будинку.
Як позбутися мух у помешканні: експерт назвав найкращі народні засоби
Як зробити засіб від мух своїми руками / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Мухи є неприємним побічним ефектом літа і можуть швидко з'явитись у помешканні. Хоча шкідники можуть не здаватись серйозною проблемою, домашні мухи можуть поширювати хвороботворні мікроорганізми та передавати людині низку захворювань, пише Express.co.uk.

Тому Кріс Хаттон, експерт зі зберігання та власник магазину пояснив, як боротися із домашніми мухами. За його словами, один із найкращих способів знищити домашні мухи — визначити, де вони розмножуються.

Вам також буде корисним матеріал: Мурахи триматимуться подалі від дому: чоловік розповів, як позбутися комах.

відео дня

Що приваблює мух

Мухи, як правило, розмножуються у вологих органічних матеріалах, таких як гнила їжа, сміття або відходи тварин. Перезволожені кімнатні рослини також можуть бути хорошим місцем для розмноження кімнатних мух, тому варто перевірити свої рослини.

Слід регулярно очищати водостоки, щоб мухи в них не заводилися. Таокж регулярно очищайте та дезінфікуйте каналізацію, щоб мухи не відкладали там яйця.

Як зробити засіб від мух своїми руками

Липкі мухоловки – один з найефективніших способів позбутися від домашніх мух. Їх можна знайти в Інтернеті та в більшості супермаркетів. Просто розмістіть пастку в місці, де мухи затримуються.

Пастку своїми руками можна зробити за допомогою баночки з сумішшю цукрової води та миючого засобу.

Експерт зауважив, що "природні репеленти", такі як ефірні олії, також можна використовувати разом із пастками для мух. Евкаліпт, лаванда або перцева м’ята добре допомагають відлякувати мух. Все, що вам потрібно зробити, це змочити ватні диски в цих оліях і розмістити їх у своєму будинку.

Як зловити мух у домашніх умовах

Один із найбільш дієвих методів, якими можна скористатися, щоб позбутися небажаної навали мух, — це наповнити миску яблучним оцтом і накрити її харчовою плівкою. Потім потрібно проткнути невеликі дірочки в плівці, і мухи будуть летіти на оцет і потраплять у пастку.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти