StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Про це мовчать виробники: кухар показала, як зберігати огірки свіжими тижнями

25 січня 2024, 02:05оновлено 26 січня, 21:05
1703
Шеф-кухар розповіла, як правильно зберігати огірки, щоб вони залишалися хрусткими тижнями - каже, що ніколи не варто зберігати їх в оригінальній упаковці.
Про це мовчать виробники: кухар показала, як зберігати огірки свіжими тижнями
Як зберігати огірки свіжими тижнями - кухар розповіла про лайхак для господинь / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Ми всі знаємо, що вживання свіжих фруктів та овочів є запорукою здорового та поживного способу життя, але зберегти їх достатньо довго, щоб вони дійсно з'їдалися, іноді буває непросто. Як часто ви купували їжу з наміром з'їсти її, але життя трапляється, і вона зіпсувалася?

На щастя, існує безліч способів зберегти продукти свіжими на довше, в тому числі і цей "геніальний" спосіб від шеф-кухаря та розробника рецептів Кет. Ділячись на своїй сторінці у соціальній мережі TikTok, любителька їжі показала свої хрусткі огірки і пояснила, що їм 10 днів від дня продажу.

Розкриваючи, як їй вдалося зберегти їх свіжими та твердими, вона розповіла глядачам.

відео дня

"Я покажу вам, як зберігати огірки, щоб вони залишалися свіжими, хрусткими і не ставали м'якими протягом трьох днів. Я дуже не люблю викидати їжу. Перше, що ви повинні зробити, це дістати огірок з упаковки, в якій він продається. Спосіб транспортування продуктів часто не відповідає тому, як вони повинні зберігатися. Тож дістаньте його з в'язниці", - наголошує кухар.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як зберігати певні види продуктів, рекомендуємо наш матеріал: Знадобиться лише оцет: експерт показав, як зберігати твердий сир свіжим тижнями.

Далі Кет рекомендує промити огірок і витерти його насухо паперовим рушником. Вона пояснює: "У продуктів насправді є два вороги, розумієте? Кисень і вода. Занадто мало або занадто багато будь-якого з них змусить їх обернутися проти вас.

Дивіться відео про те, як зберігати огірки свіжими довше:

"Огірки повні води. Ми це знаємо, так? Отже, що ми хочемо зробити, так це ввібрати вологу. Перше, що я збираюся зробити, це взяти силіконовий пакет. Ви можете використовувати вакуумний пакет, якщо у вас є такий. У мій маленький спальний мішечок з паперового рушника я покладу ваші промиті та висушені огірки, закрию його і покладу в холодильник. Паперовий рушник допоможе ввібрати зайву вологу, щоб зберегти огірки свіжими. Насолоджуйтесь", - розповіла вона.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти