StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Несуть швидку смерть, хвороби і самотність: які дерева не можна саджати біля будинку

18 червня 2022, 02:10
Є дерева, які можуть налагодити життя вдома і принести в сім'ю гармонію, а бувають і такі, які ні в жодному разі не можна саджати біля свого житла.
які дерева не можна садити біля будинку
Які дерева не можна саджати біля будинку - народні прикмети / Фото pixabay.com

Немає жодного приватного будинку, біля якого не посаджено дерева. Адже вони дають приємну тінь і прохолоду в спеку. Однак, згідно з народними прикметами, деякі дерева не можна саджати біля будинку. Наші предки вірили, що деякі з них можуть накликати біду. Водночас є дерева і чагарники з позитивною енергетикою - вони точно принесуть гармонію в сім'ю.

Які дерева не можна садити біля будинку - прикмети

Дуб має потужну енергетику та символізує довголіття. Але якщо у господаря будинку слабке здоров'я, то це дерево витягне з нього останні життєві сили.

Верба. Вважається, що люди, які посадили це деревце біля свого будинку, проллють багато сліз, адже не дарма вербу називають плакучою.

відео дня

Згідно з повір'ями, всередині берези можуть мешкати злі духи. Якщо посадити березу біля будинку, то у жінок виникнуть захворювання статевих органів і навіть безпліддя. Березу краще посадити за парканом - в цьому випадку вона захистить від злих сил.

До речі, у берези дуже потужна структура коріння, воно забирає всю вологу із землі, тому інші рослини не виживуть поруч з березою.

Верба має негативну ауру. Вважається, що це дерево може принести швидку смерть людині, яка посадила його біля свого житла. Також не можна садити вербу з народженням дитини, оскільки вона буде нещасною.

Осика також має негативну енергетику. Вона викликатиме у мешканців будинку постійний стан втоми та апатії.

В'яз можна садити лише сильним і вольовим людям. Тоді в'яз посилить їх ще більше, поділившись своїм енергетичним запасом. А ось невпевненим в собі, боягузливим чоловікам сусідство з в'язом протипоказано. Крім того, не варто садити в'яз і одиноким жінкам - він забере енергію.

Чи можна садити хвойні дерева на ділянці

Ялинки часто люблять садити біля будинку. Щодо цього дерева існують два повір'я. Згідно з одним з них, ялина забирає енергію та виганяє з дому чоловіків.

Друга прикмета свідчить, що ялина захищає мешканців будинку від сварок, а енергію вона забирає лише в літній період, взимку ж дерево її віддає.

Чому не можна садити тую у дворі

Туя, посаджена біля будинку, не дасть дівчині, яка проживає в ньому, вийти заміж. Інша прикмета свідчить, що запах туї відганяє від будинку злих духів.

Згідно ще одному забобону, посаджена поруч з будинком туя здатна притягнути до будинку грабіжників. Вони можуть обібрати власників до нитки.

Якщо говорити з точки зору логіки, то у туї потужна коренева система, яка здатна зруйнувати фундамент приватного будинку. Тому її дійсно не варто садити поруч з будинком.

Чи можна садити клен біля будинку

Клен можна садити біля будинку. Це дерево допоможе зняти негативну енергію, члени сім'ї будуть менше сваритися.

Також клен приносить довголіття, любов і матеріальний достаток. Життя людей, що живуть в будинку біля клена, буде спокійним і розміреним.

Раніше Главред писав, що посадити в тіні під парканом, біля будівель та під плодовими деревами.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти