StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Картопля на пюре звариться в 2 рази швидше: хитрощі, якими користуються одиниці

15 листопада 2023, 02:32
За допомогою цих порад ви зможете насолоджуватися смачним картопляним пюре вдвічі швидше.
Як варити пюре
Як варити пюре / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Картопляне пюре - незамінний гарнір, який знаходиться в раціоні багатьох українців. Однак мало хто знає, що є способи значно скоротити час його приготування.

Зазвичай процес варіння пюре це займає близько 20 хвилин, але ми розповімо вам, як зробити це вдвічі швидше, використовуючи кілька перевірених хитрощів.

Як зварити картоплю на пюре вдвічі швидше:

  1. Дрібно нарізати картоплю: Розріжте бульби на менші шматочки. Це не тільки прискорить варіння, але і забезпечить більш рівномірне приготування.
  2. Залити окропом: Залийте нарізану картоплю не холодною водою, а окропом. Цей простий крок не тільки зменшить час варіння, але і збереже природний смак картоплі.
  3. Використовувати правильний посуд: Для швидкого варіння виберіть каструлю з тонким дном і щільною кришкою. Щільне закриття кришки зберігає температуру всередині, прискорюючи процес.

    відео дня
  4. Солити відразу після закипання: Додайте сіль відразу після того, як картопля закипить. Це допоможе прискорити процес варіння, а також підкреслить смак гарніру.
  5. Експериментуйте з водою: Додайте у воду для варіння картоплі лавровий лист або роздавлений зубчик часнику. Це додасть незвичайний смак вашому пюре, роблячи його ще більш ароматним.

З цими простими, але ефективними методами, ви зможете насолоджуватися смачним картопляним пюре вдвічі швидше. Заощаджуйте час без шкоди для смаку і насолоджуйтеся своїми улюбленими стравами ще швидше і простіше.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти