StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як вивести пляму від відбілювача: 5 порад, які врятують одяг

5 серпня 2024, 03:00оновлено 6 серпня, 20:54
299
Плями від відбілювача на одязі – найскладніші, а отже, і боротись з ними дуже важко. Тому Главред розповідає, як полегшити це завдання.
Як вивести пляму від відбілювача: 5 порад, які врятують одяг
Як вивести пляму від відбілювача / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Незважаючи на те, що відбілювач виводить плями та дезінфікує, він також є найлютішим ворогом нашого одягу. Достатньо лише одного бризкання - і шкода вже завдана! Тож як вивести пляму від відбілювача? Дійте швидко, щоб вивести плями від відбілювача і мінімізувати шкоду, пише sante+.

Вам також може бути цікаво: Як швидко вивести 12 найбільш стійких плям на одязі: результат вражаючий.

Як вивести плями від відбілювача?

відео дня
  • 70 ° спирт. Нанесіть трохи спирту на ватний диск та обережно потріть ним ділянку навколо плями відбілювача. Працюйте від краю плями до центру, щоб перенести надлишок барвника, розпушеного спиртом, на ділянку, знебарвлену відбілювачем.
  • Барвник для тканини. Цей спосіб дозволяє пофарбувати ваш одяг у бажаний колір. Для початку візьміть відбілювач і нанесіть його на забруднену річ, щоб видалити весь початковий колір. Після того, як ваш одяг буде вибілений, він легше вбере новий колір, який ви можете вибрати.
  • Перекис водню. Відбілювач часто робить білі речі жовтими. Як і у випадку з кольоровим одягом, почніть з негайного промивання плями відбілювача холодною водою, щоб розбавити відбілювач і зменшити його дію. Змочіть шматок тканини перекисом водню і обережно протріть пляму, не втираючи. Залиште перекис водню діяти на кілька хвилин, а потім ретельно промийте річ холодною водою.
  • Оцет або лимонний сік. Чорний і темний одяг найбільше страждає від бризок відбілювача. Плями видно здалеку і їх важко приховати. Щоб зменшити видимість плями, можна спробувати оцет або лимонний сік. Промийте забруднену ділянку холодною водою. Змішайте дві рівні частини білого оцту або лимонного соку з водою і нанесіть суміш на пляму за допомогою ватного диска. Залиште на кілька хвилин, а потім ретельно промийте холодною водою.
  • Засіб для миття посуду. Засіб для миття посуду - це універсальний засіб для чищення, який може мінімізувати пошкодження і зменшити плями. Змішайте кілька крапель засобу з холодною водою та акуратно промокніть пляму ганчіркою або ватою. Змийте чистою водою.
Як вивести пляму від відбілювача: 5 порад, які врятують одяг
Засіб від плям на одязі / Інфографіка: Главред

Santé+ Magazine

Santé + Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже більше десяти років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але згодом вийшов у цифровій версії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти