StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як зварити макарони рівно за 1 хвилину: жінка поділилась дивовижним способом

10 грудня 2023, 16:52оновлено 11 грудня 2023, 15:20
11525
Швидкий і простий лайфхак, який включає лише два кроки допоможе зайнятим людям зварити макарони лише за 1 хвилину і зекономити на електроенергії.
Як зварити макарони рівно за 1 хвилину: жінка поділилась дивовижним способом
Як зварити макарони за 1 хвилину - жінка розкрила секрет приготування / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Жінка придумала геніальний спосіб приготування макаронів за одну хвилину.

Тарілка макаронів - ідеальна страва на вечерю, щоб наїстися досхочу або нагодувати всю сім'ю. Незважаючи на свою різноманітність і смакоту, макарони часто готуються дуже довго, і багато хто не знає, коли вони насправді готові.

Користувач TikTok врятував любителів пасти за допомогою швидкого трюку, який також допомагає скоротити використання великої кількості електроенергії. В умовах кризи, пов'язаної зі зростанням вартості життя, яка лягає величезним тягарем на сімейні рахунки, пошук альтернативних способів приготування їжі може легко допомогти заощадити гроші, пише Mirror.

відео дня

У відео, опублікованому @purewow, видно, як жінка наливає холодну воду в прозору миску. Потім вона додає в миску макаронні вироби розміром з тарілку. Вона залишає макарони замочуватися на одну годину, а потім опускає їх на одну хвилину у попередньо закип'ячену воду.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про незвичні рецепти страв з макаронами, рекомендуємо наш матеріал: Паста зі шпротами: Клопотенко розповів, як незвично приготувати макарони.

Любителька лайфхаків сказала: "Покладіть макарони в миску з водою на одну годину. Варіть макарони в киплячій воді одну хвилину. Ідеально аль денте. Цей кулінарний хак також економить електроенергію".

Вона додала: "Кинути локшину в воду, піти зайнятися чимось іншим, повернутися до вечері і варити її лише одну хвилину? Звучить чудово".

Дивіться відео про те, як зварити макарона за 1 хвилину:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти