StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Якщо черевики тиснуть і натирають: 7 способів, як швидко розносити взуття

6 листопада 2022, 07:30
Якщо потрібно розносити взуття, яке тисне або натирає у певних місцях, можна скористатися одним із перевірених способів.
Якщо черевики тиснуть і натирають: 7 способів, як швидко розносити взуття
Як швидко розносити взуття/ ua.depositphotos.com

Інколи виникають ситуації, коли нам доводиться купувати взуття у поспіху і ми не встигаємо як слід зрозуміти, чи справді зручно нам у цих симпатичних черевиках або туфлях. Або ж ми необачно не звертаємо уваги на "трішки менший" розмір взуття, тому що воно нам сильно сподобалося.

Якою б не була причина, чому ми не помітили таку особливість під час купівлі, однаково доведеться шукати способи виходу із ситуації.

Якщо необхідно розносити нове взуття, яке тисне і натирає, можна скористатися кількома перевіреними способами.

відео дня

1. Звернутися до взуттєвого майстра

У спеціалістів є різні пристосування, які допоможуть розтягнути взуття без шкоди для ваших черевиків. Тому такий спосіб, без сумніву, буде одним із найефективніших.

2. Засоби зі спиртом

Можна придбати спеціальні засоби зі спиртом у складі. Вони бувають рідкі або у вигляді спрею. Засіб потрібно нанести на ватний диск і протерти ним усю поверхню. Після цього взуття розношуватиметься набагато легше.

3. Взуттєві колодки

Для розтягування нових черевиків можна скористатися взуттєвими колодками з магазину. Такі пристосування можна знайти у багатьох взуттєвих крамничках.

4. Носити взуття щоденно по кілька годин

Якщо взуття потрібно розносити не терміново, і в запасі ще є час, можна розтягувати його самостійно, взуваючи щодня на кілька годин. Наприклад, можна кілька днів підряд носити його вдома, поки не відчуєте потрібний ефект.

5. Походити у вовняних шкарпетках

Бувають випадки, коли нове взуття потрібно розносити терміново, і в запасі немає навіть кількох днів. Що робити у такому разі? Для цього варто походити у взутті 3 години, одягнувши його поверх вовняних шкарпеток.

6. Скористатися воском або парафіном

Якщо взуття натирає лише у певних місцях, і розтягнути потрібно саме їх, можна локально змастити потрібні ділянки воском чи парафіном, і тоді вже розношувати черевики упродовж кількох днів.

7. Розчин оцту

Такий спосіб добре підходить для шкіряного взуття, а от для черевиків зі штучної шкіри його краще не застосовувати. Потрібно зсередини змочити черевики розчином оцту, а тоді взути їх поверх товстих шкарпеток і ходити так у них упродовж години.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти