StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Що можна зробити з пластикової пляшки: 3 корисні ідеї

18 червня 2024, 14:20оновлено 19 червня, 16:47
12369
Звичайна пластикова пляшка може значно спростити ваше життя.
Що можна зробити з пластикової пляшки medium.com, galainthekitchen.com
Що можна зробити з пластикової пляшки medium.com, galainthekitchen.com / Колаж Главред, фото: medium.com, galainthekitchen.com

У всіх вдома є пластикова пляшка, яку шкода викинути, а ідею для використання знайти складно. Існує безліч інших способів їхнього використання, окрім як для пиття.

Також вам може бути цікавий матеріал - що можна зробити зі старого бойлера: як вдало прилаштувати старий агрегат.

Поливалка для городу чи саду

відео дня

Для цього трюку вам знадобиться тільки дриль або викрутка, щоб проколоти кілька отворів у пляшці. Отвір не обов'язково має бути ідеальним, пише kingdomofmen.

Нічого страшного, якщо краї будуть зубчастими. Тепер потрібно підігнати шланг до горлечка пляшки і переконатися, що горлечко пластикової пляшки акуратно проходить через отвір у кришці.

Все готово, і у вас є пляшка з пульверизатором для вашого саду!

Як відокремити білок від жовтка пляшкою

У вас труднощі з цим заняттям? Не хвилюйтеся, ви можете вирішити цю проблему за допомогою пластикових пляшок. Розбийте яйце в миску. Зніміть кришку з пляшки і трохи притисніть.

Потім продовжуйте тиснути, опустіть шийку в жовток і зупиніть тиск. Таким чином, жовток вбереться в пляшку, а яєчний білок залишиться на тарілці.

Чим відлякати мух

Хочете безпечно позбутися надокучливої мухи у вашому саду? Використовуйте пластикові пляшки. Розріжте пляшку навпіл і покладіть на дно солодкий сироп (наприклад, лимонний сік). Потім вставте верхню частину в нижню так, щоб горлечко пляшки було звернене вниз.

Як довго можна використовувати пластикову пляшку для води?

Пластикові пляшки для води витримують температури 80-96 С, миття в посудомийній машині та нагрівання в мікрохвильовій печі. Єдине обмеження - багаторазова пляшка для води не повинна використовуватися понад 1 рік. Це пов'язано з тим, що в подряпинах на поверхні пластику можуть оселятися мікроорганізми.

Мух привабить запах приманки і вони залетять в отвір пляшки, щоб з'їсти сироп. Потрапивши в пляшку, комаха пролізе через вузький отвір, не думаючи про те, як вибратися, і врешті-решт загине.

Форма для печива

Робите печиво і щойно зрозуміли, що у вас немає інструментів, щоб його розрізати? Пластикові пляшки знову підкажуть вам рішення. Саморобний ніж для різання печива з пластикових пляшок - це найкращий спосіб повторного використання пластикових пляшок, адже ніколи не знаєш, у якій ситуації вони стануть у пригоді.

Універсальний засіб для чищення своїми руками
Універсальний засіб для чищення своїми руками / Інфографіка Главред

Вам просто знадобиться маленька або велика пластикова пляшка залежно від ваших потреб. Розріжте пляшку і візьміть дно, щоб вирізати печиво.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти