StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що можна зробити із пластикових пляшок: результат здивує кожного

23 квітня 2024, 05:05оновлено 24 квітня, 12:44
1494
Що можна зробити із пляшок від кондиціонера, пластикових пляшок та як їх застосувати у побуті.
Що можна зробити із пластикових пляшок: результат здивує кожного
Що можна зробити із пластикових ємностей / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Що можна зробити із пластикових пляшок після переробки та як застосувати їх у будинку - Главред зібрав корисні поради та лайфхаки. Часто використані пластикові пляшки викидають у смітник. Однак, не всі знають, як можна ще раз застосувати пластикові та скляні пляшки.

Вас також зацікавить матеріал: Що можна зробити зі старого простирадла: 3 корисні вироби.

Чоловік у Youtube розповів та показав цікаві методи, як із звичайних пластикових пляшок можна зробити безліч корисних речей. Деякі саморобні вироби можуть полегшити робочі процеси по дому.

Що робити з пластиковими пляшками

Фахівець показав, як із пластикових пляшок можна зробити чудовий та корисний виріб. Існує безліч методів та ідей, як переробити пластикові пляшки.

  • Звичайні пляшки можуть стати чудовою окрасою вашого саду, адже з них можна виготовити горщики для саду. Варто лише надрізати частину пляшки та проробити декілька отворів, які будуть мати дренажну функцію, а дно засипати ґрунтом. Щоб вони мали гарний вигляд, можна також задекорувати майбутні горщики.
  • Також із пластикових пляшок можна створити чудову вазу. Від пляшки варто відрізати її верх, а краї можна загнути у форму квітки, або обробити чимось краї. Вазу із пляшки можна прикрасити намистинками або стрічками.
  • Якщо у вас вдома є лише шланг, але немає насадки, то із пляшки можна змайструвати розприскуючу лійку. Пляшка із широким горлом і кришкою стане в нагоді для цього. Потрібно гострим шилом, або іншим предметом зробити декілька дірок у кришці і поливалка готова.

Що можна зробити із порожніх скляних пляшок

  • Скляна пляшка також може стати чудовою вазою в інтер'єрі. Достатньо буде лише зняти етикетку із пляшки та, за бажанням, оздобити її. Ваза стане стильним елементом декору у вашому домі.
  • Із пляшки з-під шампанського можна виготовити елегантний свічник. Варто лише обережно просунути свічку через горло пляшки. Краще обрати довгу та тонку свічку, але не варто просувати її дуже глибоко, вона має залишитись у горлі пляшки.
  • Чудовою прикрасою подвір'я стане освітлення на вулиці. Господарі поділились чудовим лайфхаком, як із скляних пляшок створити гірлянду. Нею можна прикрасити альтанку та інші місця відпочинку в саду. Таке оригінальне освітлення на вулиці буде прекрасно та цікаво виглядати на подвір'ї.

Дивіться відео про те, як використати пластикові пляшки:

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти