StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Без оцту, окропу та соди: як пробити засмічення менш ніж за 1 хвилину

12 вересня 2024, 09:38
33343
Жінка випробувала різні рішення, включно з покупними хімічними засобами і домашніми відварами, але зупинилася на одному.
 Як пробити засмічення менш ніж за 1 хвилину
Як пробити засмічення менш ніж за 1 хвилину / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Жінка була приголомшена після того, як спробувала "чарівний" предмет на своєму засміченому зливі, і він спрацював протягом хвилини.

Вона попросила про допомогу на сторінці Mrs Hinch Cleaning Tips and Tricks у Facebook показує, що іноді домашні засоби просто не допомагають, пише express.

"Хто-небудь може підказати, як прочистити мій душ?", - написала жінка.

відео дня

Хто така Місіс Хінч?

Місіс Хінч (вона ж Софі Хінчкліфф) - гуру прибирання, яка завжди вигадує нові способи для організації та зберігання речей. Також на своїх сторінках у соцмережах вона регулярно ділиться лайфхаками зі своїми підписниками.

Незважаючи на те що вона випробувала різні рішення, включно з покупними хімічними засобами і домашніми відварами, вона зазначила: "Я пробувала покупні засоби для прочищення каналізації, відбілювач, білий оцет і харчову соду. Це допомагає на кілька днів, а потім все знову починає повільно зливатися"

Універсальний засіб для чищення
Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

У переважній більшості відповідей із понад 100 коментарів було запропоновано спробувати професійний інструмент, відомий як зливна змія, - пристрій, призначений для усунення важкопрохідних засмічень за допомогою троса або системи котушок.

Як почистити злив від волосся?

"Купіть зливну змію. Це дуже довгий пружинний дріт зі скрученим кінцем і вістрям. Він обмотується навколо волосся і витягує його назад у каналізацію. Він обходить кути тощо, оскільки гнучкий. Коштує пару фунтів і дуже зручний для будь-якого зливу, пробки тощо. У мене вона вже багато років", - зазначив один із коментаторів.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти