StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як стати щасливішим: психологи назвали 11 способів

11 червня 2020, 16:01оновлено 11 червня 2020, 17:21
Психологи пропонують використовувати прийоми, які допоможуть "підживитися" необхідною енергією.
Психологи назвали 11 способів стати щасливішим
Психологи назвали 11 способів стати щасливішим

У безперервному робочому режимі, що супроводжується постійною втомою і відсутністю сну, досить легко загрузнути і втратити будь-яке бажання піклуватися про себе. Незабаром така ситуація може стати перманентною. Психологи розповіли, що потрібно робити, щоб стати щасливим.

Як повідомляє Inс.com, є 11 способів наповнити своє тіло і розум життєвою енергією.

1. Тренування

Невеликі фізичні вправи допоможуть уникнути стресу. Навіть маленька ранкова прогулянка зарядить вас енергією і мотивацією на цілий день. Встановіть будильник на кілька хвилин раніше, ніж зазвичай, і прогуляйтеся в ранні години. Щоб заощадити час вранці, приготуйте одяг для прогулянки з вечора.

відео дня

2. Ранкова медитація

Швидка п'яти- або десятихвилинна медитація щоранку допоможе налаштувати ваш розум на майбутній напружений день. Витратьте кілька хвилин, щоб розслабитися, перш ніж розпочати новий робочий день. Подумайте про всі речі, за які ви вдячні, і надайте самому собі позитивну підтримку.

3. Щоденник

Лист - терапевтична діяльність. Всього за кілька хвилин ви можете написати свої думки, тривоги, подяку або щось ще, що приходить у голову. Тримайте щоденник біля свого ліжка і візьміть за звичку писати кілька абзаців або навіть пропозицій щоночі перед сном.

4. Читання

Нам всім потрібно час від часу тікати від насущних проблем реальності. Під час наступної обідньої перерви відійдіть від комп'ютера і візьміть книгу в своєму улюбленому жанрі або журнал про хобі. Читання - це розслаблююче заняття, яке допомагає нам уникнути тиску життєвої рутини.

5. Спілкування

Відновіть зв'язок з кимось, з ким у вас не було часу поговорити. Зайнятість заважає дружбі. Кар'єра, сім'я і відповідальність змушують нас забути тих, хто нам дорогий. Друзі стають далекими спогадами. В епоху соціальних мереж люди, як правило, стежать один за одним через різні сайти. Але рідко піднімають слухавку. А це дуже важливо.

Читайте такожМедики розповіли, які види спорту найбільш корисними для здоров'я

6. Час для себе

Коли ми плануємо свій день, ми зазвичай не виділяємо час для себе, але пам'ятаємо про важливі конференції, зустрічі і дедлайни. Наступного разу, при заповненні планера, створюйте щоденні календарні блоки для себе. Розписуйте ранковий час з урахуванням зарядки, а вечірній - залиште спілкуванню з друзями.

7. Відмова від технологій

Люди, як правило, в першу чергу хапають телефон, коли прокидаються. Потім починається робота. Перевірка електронної пошти призводить до миттєвого включення в робочий процес. Залиште гаджети в спокої, поки не дасте собі час підготуватися до робочого дня. Знайдіть час для сніданку (найважливіша їжа дня) і збережіть лист на кінець ранкового ритуалу.

Як стати щасливішим: психологи назвали 11 способів

8. Приготування корисної їжі

Ми не витрачаємо достатньо часу на турботу про наші тіла. Зазвичай, наш обід складається з продуктів, які не завжди корисні для здоров'я. Приготуйте собі обід напередодні ввечері і наповнюйте своє тіло поживною їжею. Під час перерви, сядьте подалі від робочого столу і спокійно поїжте те, що принесли з собою.

9. Сон

Професійне життя - воно неспокійне. Ми не даємо нашим тілам стільки відпочинку, скільки їм потрібно для повноцінного функціонування. Щоб не вигоріти і залишитися в ресурсі, ви маєте спати. Сон корисний не тільки для тіла, але і для розуму. Тіло і розум, що відпочили, можуть створювати великі справи.

10. Вихідні

Багато людей беруть з собою роботу і ніколи не роблять собі вихідний. На вихідних приділіть час заняттю, яке вам подобається. Проводьте більше часу з сім'єю, а не з домашнім офісом. Візьміть міні-відпустку. Чиніть опір бажанню перевірити електронну пошту. Беріть участь в заняттях, які вам подобаються. Приєднайтесь до місцевої спортивної команди або волонтерства в улюбленій організації.

11. Нагадайте собі, що ви неймовірні

Не дозволяйте дедлайнам і вимогливою роботою збити вас з пантелику. Нагадайте собі про все, чого ви досягли, і не занурюйтесь в проблеми або невдачі. Спробуйте знайти час, щоб згадати речі, які визначають вас як особистість. Це внесе значний вклад в душевний спокій.

Ваше тіло і розум - ваші найцінніші активи. Щоб ефективно проживати кожен день обидва активи повинні бути в хорошій формі. Заплануйте час для себе, і ваш розум і тіло будуть вам вдячні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти