StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ваше золото знову засяє: домашній засіб, який очистить прикраси і коштує копійки

21 грудня 2023, 02:43
1124
Забудьте про дорогі засоби для чищення ювелірних виробів, один несподіваний інгредієнт з холодильника допоможе вам очистити золото за лічені хвилини.
Ваше золото знову засяє: домашній засіб, який очистить прикраси і коштує копійки
Як почистити золото за допомогою одного інгредієнта / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, instagram.com / diadema.ua

Для очищення та догляду за ювелірними виробами ми постійно шукаємо ефективні та безпечні рішення. За допомогою дивовижного домашнього способу ви очистите золото від потемніння. Він є не тільки простим і недорогим, але й використовує інгредієнт, який ви, напевно, вже маєте вдома - світле пиво.

Саме світле пиво, відоме своїми злегка кислотними властивостями. Воно чудово розчиняє бруд і жир на золотих прикрасах, не нищачи дорогоцінний метал.

Як почистити золото пивом: покрокова інструкція

  1. Виберіть правильне пиво: щоб ефективно очистити золото, важливо використовувати світле, а не темне пиво, оскільки темні сорти можуть залишити небажані плями на ваших коштовностях.
  2. Підготовка: перш ніж застосувати цей метод чищення золота, переконайтеся, що на ваших прикрасах немає пилу чи поверхневого бруду.
  3. Застосування пива: просто змочіть м’яку тканину невеликою кількістю пива. Немає необхідності замочувати тканину, просто переконайтеся, що вона достатньо волога.
  4. М’яке та ефективне тертя: підготувавши тканину, обережно протріть нею золоті прикраси. Цей крок у тому, як очистити золото, є вирішальним, оскільки пиво діє на бруд, не будучи абразивним.
  5. Ретельно промийте: після чищення ювелірних виробів промийте їх теплою водою, щоб видалити залишки пива. Цей крок гарантує, що не залишиться липких залишків або плям.
  6. Висихання: щоб завершити процес очищення золота, витріть ювелірні вироби м’якою чистою тканиною. Уникайте вологи, щоб уникнути пошкоджень або плям.

Додаткові поради та запобіжні заходи під час чищення золота

Цей спосіб ідеально підходить для золотих прикрас без дорогоцінних або напівкоштовних каменів, оскільки пиво може їх пошкодити.

відео дня

Завжди перевіряйте дію на невеликій ділянці, перш ніж застосовувати цей метод до всього шматка.

Цей домашній метод чищення золота, не тільки напрочуд ефективний, але й є безпечною альтернативою агресивним хімікатам. Крім того, він заощадить вам візит до ювеліра. Тому наступного разу, коли ви натрапите на золоту прикрасу, яка втратила свій блиск, пам’ятайте, що світле пиво може стати вашим найкращим другом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти