StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Слухав музику занадто гучно: жінка епічно помстилась сусідові - що вона зробила

12 серпня 2024, 14:45оновлено 13 серпня, 17:34
1607
Жінку розповіла, як помстилась своєму надміру галасливому сусідові, який цілими днями вмикав "треш-музику" на максимальну гучність і заважав спати.
Слухав музику занадто гучно: жінка епічно помстилась сусідові - що вона зробила
Жінка епічно помстилась сусідові через шум - що вона зробила / Колаж Главред, фото: pexels, ua.depositphotos.com

Жінка "епічно" помстилась самовпевненому сусідові, який не давав їй спати, вмикаючи "треш-музику" на повну гучність. Вона детально описала, як її сусід вмикає музику на повну потужність цілий день - і відмовляється вимикати її на ніч. Розлючені сусіди навіть звернулися до поліції, почувши музику, що лунала на вулиці після півночі і до самого ранку, повідомляє Express.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про цікаві і дивні знахідки в будинку, рекомендуємо наш матеріал: Чоловік знайшов таємний отвір в стіні вітальні: те, що було всередині шокувало.

Ділячись своєю історією на Reddit, вона сказала зазначила, що на її вулиці є сусід, який є просто поєднанням усіх поганих сусідських звичок.

відео дня

"Основна скарга - це шум, він цілими днями вмикає треш-музику, що не було б проблемою, якби він поважав гучність і дозволений час. Коли моя сім'я викликала поліцію о 3 годині ночі, поліцейські сказали нам, що звук вже перевищив дозволені децибели ще до початку вулиці. Але я думаю, що гроші не є проблемою для цього хлопця, тому що він продовжує це робити. Оскільки всі викликали на нього поліцію через шум, він вирішив викликати поліцію через шум... плачу новонародженої дитини (коли приїхали поліцейські, вони послали хлопця, так що це була міні-перемога)", - розповідає вона.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Для того, щоб провчити його, вона розробила план, як з ним познущатися.

"Оскільки цей чувак звик не спати вночі під жахливу музику, він спить практично весь ранок і абсолютно ненавидить щебетання птахів, бо воно його будить. Можна буквально почути, як він скаржиться і зачиняє вікна, коли птахи починають співати. Тож я вирішила планувати, виходячи з цього", - зазначила вона.

Жінка попередньо уточнила в інших сусідів чи не будуть вони проти щебетання птахів вранці.

"Більшість відповіли, що їм це подобається. Тоді я запитала у магазині деталей, чи можу я розкидати насіння на їхньому даху, щоб привабити птахів. Власник сказав "так", тому що хлопець кидав сміття на дах магазину, тож щотижня власнику доводилося чистити ринви", - ділиться вона.

Жінка почала розкидати насіння щодня о 5 ранку на даху магазину - і каже, що менш ніж за тиждень у неї з'явилася "ціла армія птахів".

"Я також почала розкидати листя, гілочки, собачу шерсть та інші речі, щоб птахи могли будувати гнізда поблизу. У моєму вікні також є вода для пташок. А найсмачніша частина моєї помсти була тоді, коли я вирішила, що пташок треба трохи пригостити. У мене є друг, який розводить комах, щоб люди могли годувати своїх екзотичних домашніх улюбленців, тож я попросила у нього 100 цвіркунів, щоб погодувати птахів. Він зробив мені приголомшливу знижку, і наступного дня я вже розкидала цвіркунів на даху", - йдеться у пості.

За її словами, птахи почали їсти цвіркунів, але, очевидно, вони не могли з'їсти їх усіх, тому решта десятків цвіркунів, які врятувалися, побігли до найближчого притулку - на відкритий балкон шумного сусіда.

Вона продовжила, що добре знає, що галасливий сусід не може нашкодити птахам через їхній охоронний статус.

"Тепер мій квартал - єдине місце, де можна прокидатися щодня, як принцеса Діснея, з щебетанням понад 30 птахів і звуками дуже стурбованого злого сусіда", - резюмувала авторка посту.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти