StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Не горіх": Мережу вразило несподіване відкриття про кокос

3 вересня 2024, 18:16
546
Кокоси насправді не є горіхами. Це відкриття здивувало багатьох користувачів TikTok, тому Главред розкрив усі секрети цього екзотичного фрукту.
'Не горіх': Мережу вразило несподіване відкриття про кокос
Несподіване відкриття про кокоси, яке вас здивує / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Кокоси – це екзотичні фрукти, які ми часто додаємо до наших напоїв та страв. Вони прекрасно доповнюють пінья-коладу або фруктовий салат, і здається, що можливості їх використання безмежні.

Вас також може зацікавити матеріал Главреду: Для чого насправді потрібні отвори в ковпачках від ручок: несподівана причина.

До Всесвітнього дня кокоса, який відзначається 2 вересня, користувачі TikTok були приголомшені несподіваним відкриттям про нього. Один з відеоблогерів на ім'я @ramonsmid, у якого 5600 підписників, поділився несподіваною інформацією: кокоси насправді не є горіхами. Він пояснив, що кокоси не мають нічого спільного з волоськими горіхами чи пеканом, пише Еxpress.co.uk.

відео дня

"Я дослідив, що таке кокос, і був здивований – кокоси взагалі не є горіхами. Уявіть, це просто фрукт!", - написав він.

Це відкриття вразило багатьох, зібравши 500 лайків та безліч коментарів. Один з підписників написав: "Ого, я ніколи не знав цього про кокоси".

Насправді, з ботанічної точки зору, кокоси класифікуються як фрукти, а точніше, як кістянки – такі ж, як персики, груші чи мигдаль. Коли ви купуєте кокос у магазині, ви бачите лише внутрішній шар плоду, який містить насіння і соковиту м’якоть.

Цікаво, що хоча кокоси не є горіхами, Управління з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів США визнає їх деревними горіхами. Проте, більшість людей з алергією на горіхи можуть безпечно споживати кокоси.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти