StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Не кладіть їх в кишеню без перевірки: як зрозуміти, що долари справжні

9 вересня 2024, 15:14оновлено 10 вересня, 12:40
3821
Технології вийшли на новий рівень, а разом з ним з'явились недобросовісні люди. Щоб не попастися на них, варто знати, як відрізнити долар від підробки.
доллары
Як відрізнити фальшиві долари від справжніх / Колаж: Главред, фото: pixabay

У сучасному світі є чимало підробок - від сумки до купюр. Щоб не попастися на гачок шахраїв та не втратити свої гроші, корисним буде знання, як відрізнити фальшиві долари.

Якщо ви хвилюєтесь про збереження валюти, вам може бути корисно: що робити зі старими доларами: прості дії врятують заощадження.

На Reddit користувачі поділилися своїми лайфхаками, як перевірити долари на справжність за допомогою телефону чи інших підручних предметів.

відео дня

Варто розпочати з найпростішого способу, як перевірити 100 доларів на справжність у домашніх умовах. Для початку варто знайти на купюрі водяний знак. На нових зразках він є копією портрета і розташований праворуч від надрукованого зображення. У такий же спосіб можна перевірити 10, 20 та 50 доларів.

Якщо ви не впевнені, який вигляд має справжня купюра 100 доларів, перевірте папір на дотик. Долари мають у своєму складі дуже специфічну суміш волокон, яку тяжко сплутати з підробкою. Особливо легко відрізнити фальшивку, якщо у вас є інша купюра, в якій ви впевнені.

Багато хто не знає, що є спосіб, як перевірити долари на справжність за допомогою телефону. Зараз є чимало додатків і для Android, і для Apple, що можуть шляхом наведення камери на купюру визначити її справжність.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Читайте також інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти