StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Знайти 5 лимонів на картинці зможе лише геній: надзвичайна загадка на уважність

23 вересня 2024, 22:48
49
Під час розгадування загадки доведеться поспішати, адже на її вирішення дається всього 20 секунд.
Загадка, лимоны
Треба знайти 5 лимонів/ колаж: Главред, фото: jagranjosh, unsplash.com

Перевірити свою спостережливість та уважність до деталей можна за допомогою різноманітних головоломок та оптичних ілюзій. Але такі загадки є не лише хорошим способом перевірити себе, а й чудовим методом тренування корисних навичок.

У наступній загадці потрібно відшукати п'ять лимонів на картинці, пише jagranjosh.

Непросто буде відшукати усі цитрусові та ще й зробити це за обмежену кількість часу – всього за 20 секунд. Доведеться добре постаратися, щоб вийти переможцем з цієї непростої гри.

відео дня

Але якщо максимально зосередитися на завданні, не відволікатися ні на що інше й поспішати, то вам точно вдасться виконати це завдання, вклавшись у запропонований короткий відрізок часу.

Щоб відшукати лимони, потрібно уважно роздивитися кожен закуток цієї картинки, звертаючи увагу навіть на найдрібніші деталі, адже важко спрогнозувати наперед, яка саме дрібничка приведе до правильної відповіді.

Загадка
Потрібно знайти 5 лимонів/ jagranjosh

Коли розгадаєте загадку, можете перевірити себе, подивившись на правильну відповідь внизу. Лимони позначені на картинці чорними колами.

Загадка
Непросто буде знайти 5 лимонів/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку на швидкість, у якій знайти 4 відмінності між двома моряками зможуть тільки найкмітливіші. Непросто буде відшукати усі відмінності між картинками, адже вони на перший погляд здаються ідентичними.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти дзвіночок за 13 секунд. Помітити захований предмет буде дуже непросто – він настільки добре захований, що доведеться сильно постаратися, щоб його знайти.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти