StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар на листопад 2023: коли найкраще планувати весілля та стригтися

20 жовтня 2023, 17:20оновлено 21 жовтня 2023, 20:59
3299
Більшість листопада досить сприятлива для тих, хто збирається одружитися.
Місячний календар на листопад
Місячний календар на листопад / Главред, фото скріншот YouTube (Astrology Notes), flickr (GD Taber)

Місячний календар – це інструмент, який допомагає синхронізувати наше життя з місячними фазами. У листопаді Місяць приносить свої особливості та вплив, які ми можемо використати у своїх інтересах. Цей місяць обіцяє безліч можливостей для духовного розвитку, оновлення та гармонії з природою. Розповідаємо, які дні за місячним календарем сприятливі, а коли щось робити не варто.

Фази місяця у листопаді 2023 року

  • Місяць спадає - з 1 по 4 листопада та з 29 по 30 листопада;
  • Молодий Місяць - 13 листопада;
  • Місяць росте - з 14 по 19 листопада;
  • Повня - 27 листопада.

Можливо, вам цікаво: Місячний календар 22 жовтня 2023: Місяць попереджає про шахрайство.

Місячний календар на листопад – несприятливі дні

У місячному календарі на листопад 2023 виділяють кілька днів, які не рекомендується обирати для важливих планів. Ці дні включають 5, 13, 20 і 27 листопада.13 листопада вважається енергетично несприятливим для різних видів діяльності, тому рекомендується утриматися від активностей та провести цей день у спокої вдома.

відео дня

Місячний календар на листопад – сприятливі дні

Вдалими днями у листопаді 2023 року будуть 2, 8, 18 та 22 листопада , які підходять для планування важливих справ. Крім того, також можна розглядати 1 та 3 листопада як сприятливі періоди.

Коли можна стригтися у листопаді

У листопаді сприятливі дні для стрижки припадають на період з 4 по 10 число . Весь цей тижневий проміжок обіцяє дарувати стійкий і приємний результат для будь-яких процедур, пов'язаних з волоссям. Особливо варто звернути увагу на 5 листопада, коли енергетика буде особливо потужною.

З 11 до 13 листопада, починаючи зі спадаючого Місяця і закінчуючи Молодиком, краще утриматися від стрижок. У цей період також не рекомендується проводити інші маніпуляції з волоссям, такі як фарбування та мелірування.

З 14 до 19 листопада очікує наступний сприятливий часовий інтервал. Згідно з місячним календарем, у ці дні можна сміливо дозволити собі експериментувати із зачіскою. 14, 15 та 19 листопада навіть варто розглянути незвичні стрижки, а 16 листопада буде ідеальним часом для фарбування.

Наступний сприятливий період настає лише 24 листопада та триватиме до 27 числа.

Місячний календар весіль на листопад 2023 року

Вважається, що Місяць надає прямий вплив на подружнє життя і може підказати, коли найкраще одружуватися, а коли варто відкласти похід у РАЦСу. Тому, плануючи весілля в листопаді, рекомендується звернутися до місячного календаря.

Вважається, що найкращим часом для одруження є період зростаючого або повного Місяця. Отже, у листопаді найкращими днями для весілля будуть числа з 14 до 16 і з 19 до 27. У ці дні енергія перебуває у стадії зростання та сприяє створенню нових союзів.

З іншого боку, несприятливим періодом для весіль стане тиждень перед молодим Місяцем, з 7 до 13 листопада. Також 17 числа слід уникати церемонії. В інших випадках місячний календар на листопад підтримує укладення шлюбу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти