StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар 29 жовтня 2023: чудовий день для прибирання та шлюбу

28 жовтня 2023, 11:26оновлено 30 жовтня 2023, 17:03
1201
У цей день не варто вживати алкоголь і важку їжу, зокрема гриби.
Який сьогодні місячний день
Який сьогодні місячний день / Колаж Главред, фото flickr (Oiluj Samall Zeid), скріншот YouTube (Astrology Notes)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 29 жовтня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

29 жовтня - повний Місяць. З 16:35 - 16-й день місячного циклу. Місяць у Тельці.

Можливо, вам буде цікаво: Гороскоп на тиждень з 30 жовтня до 5 листопада: Овну - підвищення на роботі, Близнюку - погані новини.

відео дня

Вплив місяця на людину 29 жовтня

Сьогодні - благословенний день, і якщо у вас є можливість, відкладіть робочі обов'язки і надайте собі задоволення довгого відпочинку в ліжку, прогулянок і читання. Сьогодні вдалий час для тиші, саморефлексії і відновлення сил. Також в цей день розумові здібності піднесені, тому часто виникає надлишок енергії. Направте цю енергію в творчий напрямок, щоб уникнути агресивних і необдуманих вчинків. Підтримуйте гармонію в цей день, уникаючи порушень.

Вплив Місяця 29 жовтня по сферах життя

Бізнес і гроші: Відкладіть службові амбіції, оскільки вони не принесуть позитивних результатів. Серйозні справи і великі контракти краще перенести на інший день. Ділові рішення також слід відкласти до завтра. Сьогодні вдалий час для прибирання на робочому місці, покращення порядку, а також для занять творчістю, музикою і поезією.

Здоров'я: Рекомендується фізична активність, яка сприяє гармонії і зміцненню рівноваги. Очисні процедури та оздоровчі заходи також корисні. Проведіть час на свіжому повітрі. День пов'язаний з селезінкою, яка контролює виробництво крові, тому операцій слід уникати. Тваринну їжу і гриби не рекомендується вживати. Віддайте перевагу натуральним продуктам, багатим залізом, таким як гранати і гранатовий сік. Уникайте переїдання і не вживайте алкоголь.

Стрижка волосся: Не рекомендується стригти волосся сьогодні.

Стосунки та шлюб: Сьогоднішній день сприятливий для мирного спілкування з сім'єю, друзями і близькими. Це час примирення, залагодження розбіжностей і прощення образ. Вважається, що сьогодні сприятливо укладати шлюб.

Сон в ніч з 28 на 29 жовтня

Сни можуть допомогти зняти внутрішнє напруження і позбутися від хвороб. Головне - правильно тлумачити сновидіння цього дня.

Порада на 29 жовтня за місячним календарем

Зберігайте спокій і не порушуйте внутрішній комфорт і спокій, оскільки символом цього дня є помірність.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти