StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Будуть хвороби та безгрошів'я: мольфар назвав 3 речі, які не можна робити вдома

15 листопада 2023, 18:33оновлено 17 листопада 2023, 01:46
4270
Деякі заборони можуть вберегти будинок та родину від серйозних проблем зі здоров'ям, фінансами та в родині.
что нельзя делать дома
3 речі, які не можна робити вдома / Коллаж: Главред, фото: pexels

Якщо у вас вдома постійно присутні сварки, рідні часто хворіють, а грошей ніколи не вистачає, то вам слід звернути увагу на деякі нюанси. Можливо ви робите вдома те, що притягує біди і руйнує все навколо.

Відомий український мольфар Максим Гордєєв розповів, що ніколи не можна робити вдома, щоб не притягнути біду. Деякі помилки можуть бути навіть символом смерті.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Мольфар назвав сильний ритуал від алкоголізму: потрібна лише пляшка і заговір.

відео дня

Що не можна робити вдома

1. Ніколи не можна зберігати гострі предмети на відкритому місці. Особливо мова йде про ножі. Річ у тому, що гострі предмети несуть руйнівну енергію для дому. Краще покласти ножі та інші гострі предмети у темне та закрите місце. Тоді вони не будуть впливати на стосунки в сім'ї та атмосферу в будинку.

2. Ще наші предки з обережністю ставились до солі. Якщо розсипалась сіль, то одразу чекали, що в домі будуть сварки. У випадку, коли все ж розсипалась сіль, потрібно взяти вологу ганчірку та обережно витерти її. При цьому слід промовляти "Сіль витираю, негатив і сварки з дому виганяю". Якщо так зробити, то ви зможете позбутися впливу цієї негативної енергії.

3. Якщо ви не хочете, щоб у ваше життя прийшла серйозна біда, то ніколи не можна вішати рушник на двері. Саме це може стати символом смерті. Річ у тому, що предки раніше вішали на двері рушник у випадку, якщо в родині хтось помер.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео про те, що ніколи не можна робити вдома, щоб не накликати біду:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти