StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

На 3 знаки зодіаку обрушиться фінансове щастя до кінця квітня: кому пощастить

24 квітня 2024, 17:37
28588
На які знаки зодіаку чекає фінансовий успіх до кінця квітня, розповість Главред.
повний місяць, повний місяць прикмети,
Повний місяць 24 квітня - кому певезет / pixabay

24 квітня 2024 року очікується повний Місяць. Астролог Юлія Погорельченко розповіла нам, кому чекати успіх, а кому варто тримати себе в руках.

"Період повного Місяця традиційно дуже емоційний і насичений. У цей час краще тримати баланс, щоб не наламати дров. Ця Повня буде підкріплена ще й масою цікавих аспектів. Плутон зробить тау-квадрат із Сонцем і Місяцем, можемо побачити загострення конфліктів, особливо серед груп і організацій, щоб змінити вектор руху, використати нові методи і технології та перейти від емоцій до справ", - зазначає астролог, передає Главред.

Також, у повний Місяць 24 квітня поєднання Юпітера і Урана зробить важливі акценти у всіх сферах життя.

відео дня

"Період реформ, поліпшення через складнощі, оновлення. Несподівані сприятливі події за кордоном. Телець дасть особливі зміни у сфері фінансів і ресурсів. Вдалі групові заходи, успіх у поїздках і навчанні. Енергія Повністю максимально збільшить цей вплив і продовжить до кінця місяця", - каже вона.

Хто така Юлія Погорельченко

Юлія Погорельченко - професійний астролог. Складає натальні карти, які описують особистісні риси людини. Часто пише про найважливіші події у світі астрології.

Що важливо знати в Повню 24 квітня

"Важлива інформація прийде в цей день. Меркурій стане стаціонарним у поєднанні з Північним кармічним вузлом. Це знання про майбутнє або щось, що може його поліпшити. Можливі активні переговори, дебати, укладення угод. В особистому плані ліпше використовувати знання й уміння говорити для просування вперед, для закладання майбутніх перспектив, для створення бази й накопичення ресурсу", - каже астрологиня.

Що можна і не можна робити в Повню 24 квітня

  • ставтеся з розумінням до близьких, емоції можуть вибухати
  • прекрасний період для прогулянок на свіжому повітрі, всю енергію викидати в активні ігри
  • не варто планувати нічого важливого, є ризик зриву планів або кардинальної зміни
  • не найкращий день для планових операцій

Яким знакам зодіаку пощастить у Повню 24 квітня

Телець

Ідеальний час для Тельців переглянути бюджет. Можливо зробити довгоочікувану покупку або інвестувати гроші на майбутнє. Варто добре обмірковувати всі пропозиції, які надходитимуть у Повню 24 квітня. На роботі високо оцінять ваш внесок, що сприятиме поліпшенню вашого професійного іміджу.

Стрілець

Прекрасний день для нових вкладень і починань. Зустрічі, які будуть заплановані на цей день, принесуть успіх у фінансовому становищі. Важливо звертати увагу на те, як ви висловлюєте свої думки та ідеї, щоб стати успішнішими.

Водолій

Чудовий день для реалізації давно занедбаного плану. Ваше фінансове становище може потребувати більшої уваги, особливо щодо довгострокових інвестицій або великих покупок.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти