StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп усіх знаків Зодіаку на 12 травня 2021 року: на що можна зважитися

12 травня 2021, 01:36оновлено 21 травня 2021, 06:32
Астролог попередила, що загрожує у вівторок вранці, і вказала на позитивну якість середи.
Погорельченко спрогнозувала, що у вівторок вранці може не бути сил на те, що потрібно зробити
У вівторок вранці може не бути сил на те, що потрібно зробити, спрогнозувала астролог / flickr.com/paulinaohhh

Вівторок, 11 травня, буде досить напруженим та емоційним. Вважається, що на людей впливатиме перехід Місяця у нову фазу – о 22:01 за київським часом буде черговий молодик (настане 1 місячний день). Астролог Юлія Погорельченко склала гороскоп на 11 травня 2021 року й на середу, 12 число.

У вівторок потрібно стежити за інформацією, яка приходить, вранці доведеться взяти на себе відповідальність, хоча сил на це може і не бути, розповіла експерт Главреду.

Астролог додала, що 12 травня можна буде трохи перепочити від емоцій, які були у вівторок. За її словами, ранковий час підходить для несподіваних вчинків – вони будуть продуктивними.

"...Хороший день, щоб скласти плани й навести лад у справах. Можна почати новий тип харчування. Аспект Меркурія і Сатурна дозволить систематизувати свої думки та ідеї. Спілкування буде продуктивним. Непоганий час для укладання угод", – зазначила співрозмовниця.

Детальний прогноз на сьогодні та завтра для всіх знаків Зодіаку з'явився на supercook.ru. У вівторок Тельцям світить різка зміна життя, а Ракам у середу загрожує згасання почуттів.

Астропрогноз на два дні для Козерогів, Дів та Тельців (стихія – земля)

  • Гороскоп на 11 і 12 травня 2021 року – Діва (Діви народжені з 23 серпня до 23 вересня)

Вівторок підійде для вивчення чогось нового, можете освоїти якісь ремесла або запастися науковими знаннями. Можна потрудитися у колективі. Хороший час для роботи в оточенні колег. Якщо хочете уникнути необдуманих кроків в особистому житті – йдіть на компроміси та будьте далекоглядні.

читайте такожГороскоп на завтра 22 травня 2021 всіх знаків Зодіаку: хрест на самотності й нещасні випадки
У середу потрібно відмовитися від прийняття важливих рішень й звернення до впливових людей. Якщо зіткнетеся з провокаціями – не ведіться. Через новини, можливо, доведеться шукати допомогу. У справах дійте рішуче й блисніть хваткою – у такому разі можете серйозно просунутися вперед й отримати визнання.

  • Гороскоп на гороскоп на 11 і 12 травня 2021 року – Козеріг (Козероги народилися з 22 грудня до 20 січня)

У вівторок можете працювати в оточенні колег. Не протипоказано поповнювати наукові знання, займатися творчістю чи освоювати нові ремесла. Ваш гаманець може стати трохи повнішим завдяки вигідній покупці, поверненню боргу чи виграшу.

На наступний день варто довести до розуму розпочаті справи. Коли хвостів не стане – можете почати готуватися до відпочинку. Проведіть вільний час активно. Чоловікам через знайомства чи зустрічі загрожують розчарування й жаль.

  • Гороскоп на 11 і 12 травня 2021 року – Телець (Тельці народилися з 21 квітня до 20 травня)

У вівторок накопичуйте сили – життя може різко змінитися. Найкращим варіантом для вас буде веселе проведення часу. Не метушіться й не будьте марнославні. Нікому не дозвольте на вас погано впливати. Зверніть увагу на прикмети. Якщо побачите розбите скло чи вилки/ножі, що падають, – це поганий знак.

Будь-який рух вперед у середу буде коштувати серйозних зусиль. Сили не будуть витрачені даремно. Готуйтеся до того, що для розв'язання проблем потрібно буде попітніти, а життєвих сил не буде багато.

Астропрогноз на два дні для Овнів, Стрільців та Левів (стихія – вогонь)

  • Гороскоп на 11 і 12 травня 2021 року – Стрілець (період народження Стрільців – 23 листопада – 21 грудня)

Вівторок підходить для очищення вогнем. Будьте милостиві й прощайте тих, хто вас образив. Можете активно працювати у сфері науки. Можна потрудитися у колективі. Якщо ви творча людина – займайтеся "розкопками". В особистому житті можливі зміни зі знаком "плюс".

У середу загостріть увагу на тих людях, які, можливо, не заслуговують на довіру. Будьте готові до того, що свої погляди доведеться захищати. Потрібно бути дуже обачними.

  • Гороскоп на 11 і 12 травня 2021 року – Овен (період народження Овнів – 21 березня – 20 квітня)

Жінки у вівторок можуть розраховувати на недовгу романтичну пригоду. Можливе нове знайомство. Чоловікам не можна марнувати можливості, завдяки яким особисте життя може покращитися. Сон може розкрити події наступного дня.

До обіду в середу загрожують неприємні ситуації, можливий стрес. Готуйтеся до втрати значної кількості сил. Після обіду можна звертатися до впливових людей. Можете оформляти папери у нотаріуса.

  • Гороскоп на 11 і 12 травня 2021 року – Лев (період народження Львів – 23 липня – 22 серпня)

У вівторок рівень життєвих сил буде на піку. Через надмірні емоції можливі сварки з близькими людьми чи прикрі непорозуміння. Можна зайнятися цілительством, господарськими справами чи щось купити. Можете придбати щось велике, проте обходьте стороною вироби із золота. Чоловікам порадили утриматися від незвичайних вчинків, інакше на любовному фронті загрожують зміни зі знаком "мінус". Жінкам світить знайомство з цікавою особистістю.

Готуйтеся до того, що у середу до обіду можна втратити багато сил через стресові ситуації. Рівень внутрішньої енергії буде підвищуватися, ви станете діловитішими. Є шанс залучити до справ нових союзників. Не втрачайте впевненість у собі та продовжуйте бути товариськими.

Астропрогноз на два дні для Риб, Раків та Скорпіонів (стихія – вода)

  • Гороскоп на 11 і 12 травня 2021 року – Рак (період народження Раків – 22 червня – 22 липня)

У вівторок знайдіть час для відпочинку, проте не варто все кидати й рватися у відпустку. Поки просто можна не так сильно напружуватися. Чекайте на різні сюрпризи, не всі будуть зі знаком "плюс".

Готуйтеся до того, що в середу вас будуть намагатися вивести з рівноваги. Через дрібний конфлікт на любовному фронті може розгорітися великий скандал. Любовні почуття можуть згаснути. Якщо будете розважливі – зможете уникнути серйозних грошових неприємностей.

  • Гороскоп на 11 і 12 травня 2021 року – Риби (період народження Риб – 19 лютого – 20 березня)

Через проблеми людей, які вам близькі, у вівторок загрожує руйнування планів. Не піддавайтеся плотським спокусам. Свої запити необхідно "приборкати".

На любовному фронті в середу можливий обман, загрожує зрада. У діловій сфері світить переворот, через який доведеться взятися за щось невивчене. Будьте послідовні й проявляйте захопленість – все у ваших руках.

  • Гороскоп на 11 і 12 травня 2021 року – Скорпіон (період народження Скорпіонів – 24 жовтня – 22 листопада)

У вівторок не звалюйте на себе нові справи. Якщо у відносинах з рідними є давні проблеми – постарайтеся з ними розібратися. Клопітні справи, пов'язані з нерухомістю, можуть позитивно закінчитися. Можете щось придбати.

У середу готуйтеся до несподіванок. Не всі сюрпризи будуть зі знаком "плюс". Не дозвольте ситуації "рвонути" у несподіване річище.

Астропрогноз на два дні для Водоліїв, Близнюків та Терезів (стихія – повітря)

  • Гороскоп на 11 і 12 травня 2021 року – Водолій (період народження Водоліїв – 21 січня – 18 лютого)

У вівторок можна зайнятися справами, які сприятимуть поліпшенню грошової ситуації. Будьте зібрані й звертайте увагу на ключове – тоді поїздки, пов'язані з комерцією, будуть вдалими. Очікуйте на помітне поліпшення атмосфери у сім'ї.

У середу не варто намагатися перемогти у всіх суперечках, якщо хочете здобути перемогу у ключовому – поступайтеся у дрібницях. У стосунках з рідними можливі неприємності. Ви можете розлучитися з сестрами чи братами.

  • Гороскоп на 11 і 12 травня 2021 року – Терези (період народження Терезів – 24 вересня – 23 жовтня)

Поруч з вами буде фарт, і життєвих сил у вівторок буде багато. Якщо ви емоційно втомилися – присвятіть час справі, яку любите. Можете підбивати підсумки, відпочивати на повітрі з близькими чи будувати плани щодо важливої справи.

У сімейному житті у середу загрожують великі конфлікти, ви можете травмуватися. Покопайтеся в собі та знайдіть причину проблем.

  • Гороскоп на 11 і 12 травня 2021 року – Близнюки (період народження Близнюків – 21 травня – 21 червня)

У вівторок можете запастися новими науковими знаннями, вивчити якісь ремесла, зайнятися творчістю. Не протипоказана колективна робота. Ви станете оптимістичнішими та комунікабельнішими.

На наступний день загрожують розбірки з близькими чи колегами. Можуть нагадати про себе проблеми, які не були вирішені. Після обіду можна звертатися до впливових людей та оформляти документи у нотаріуса. Постарайтеся не опинитися під чиїмось впливом.

Ви можете замовити у Юлії Погорельченко особистий прогноз, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти