StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на серпень 2024 для Близнюків: роман, хороші новини та застілля

31 липня 2024, 20:06
1207
У серпні Марс дасть Близнюкам сміливість та ініціативність, розповіла Анжела Перл.
Анжела Перл, гороскоп
Близнюки - Гороскоп на серпень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на серпень 2024 року для Близнюків.

Якщо ви пропустили Таро-прогноз на останній місяць літа для цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на серпень 2024: Овнам - везіння, Тельцям - поїздка, Близнюкам - радість.

Місяць розпочнеться з молодика 4 серпня в третьому домі гороскопу Близнюків. Новий Місяць принесе сплеск енергії. Ви підете вчитися, отримаєте сертифікат, диплом або ліцензію. Можливо, відбудеться перескладання іспиту. Ретроградний Меркурій - це чудовий час, щоб перескладати іспити, відновлюватися на навчання. Можливо, вам потрібно буде підтвердити якісь документи. Також не виключена поїздка.

5 серпня Меркурій розвертається в ретроградний рух до 28 числа в четвертому будинку гороскопа. Це сектор місця проживання, нерухомості, сім'ї.

Близнюки переоформлятимуть документи, переїжджатимуть або змінюватимуть прізвище на старе. Деякі представники цього знака зодіаку поїдуть у місця свого дитинства.

8 серпня Венера з'єднуватиметься з ретро Меркурієм - цього дня може вирішитися якесь питання.

Крім того, Венера принесе Близнюкам свято в сім'ї, застілля, зустріч із батьками, святкування дня народження, ювілею, весілля, гарну новину в когось із членів сім'ї.

14 і 15 серпня Марс з'єднується з Юпітером у першому будинку гороскопа, тобто в знаку Близнюка.

"Марс - це планета активності, бажання щось робити, кудись їхати, починати щось. Це ініціатива і сміливість. Ви зважитеся на те, на що не наважувалися раніше. Також це може бути навіть початок якихось стосунків, бізнес-партнерство", - сказала астрологиня і порадила не підписувати важливі документи до кінця серпня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Сильніше за інших з'єднання Марса з Юпітером відчують Близнюки, які народилися з 6 по 8 червня.

19 серпня - повня у дев'ятому домі гороскопа. Це сектор, який відповідає за далекі землі, подорожі та все, що пов'язано з іноземцями та іншими культурами.

"Повня - це зазвичай результат, кульмінація чогось, отримання інформації, ясність. Тут може бути ясність, що стосується вашої поїздки за кордон, відпочинку, відпустки, еміграції. Відбудеться знайомство з іноземцями. Потрібно буде перекладати документи іншою мовою", - свідчить гороскоп на місяць.

Наприкінці місяця Близнюки можуть закохатися і закрутити роман. На вас чекають побачення і романтичні стосунки. Крім того, можлива поїздка у відпустку або якийсь творчий проєкт.

Докладний гороскоп для Близнюків дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти