StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на квітень 2022 для Скорпіонів: ризик травми, вимушений переїзд і хороша новина

28 березня 2022, 08:13
Другий місяць весни принесе Скорпіонам несподіванки. Фокус упродовж місяця буде на стосунках з іншими людьми. Будуть як радісні події, так і негатив.
гороскоп, Скорпіон
Квітень 2022 принесе Скорпіонам зміни у стосунках, свідчить гороскоп / Колаж pixaby

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на квітень 2022 року для Скорпіонів.

1 квітня 2022 - молодик в шостому будинку гороскопу, який відповідає за роботу. Передусім це щоденна рутина, яка буде порушена якоюсь новиною, наприклад, про реорганізацію, нововведення, новий графік на роботі, можливо з'являться нові колеги. Молодик - вдалий час для отримання нової роботи, але може бути і звільнення, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Шостий будинок - це ще й сектор здоров'я. Деякі Скорпіони можуть зайнятися лікуванням зубів, пройти обстеження, молодик може вказати вам на якусь проблему по здоров'ю.

Уран весь квітень буде йти по вашому сьомому будинку стосунків і партнерства з іншими людьми. Уран - це планета змін і принесе деяким Скорпіонам розставання, розлучення, нове знайомство або стосунки, в бізнесі - нове партнерство, по роботі - новий контракт. Ця планета любить приносити несподіванки. Сильніше за інших відчують зміни у стосунках Скорпіони, які народилися з 5 по 7 листопада.

читайте такожКоли закінчиться війна ти чи натисне Путін на ядерну кнопку: гороскоп для України 20225 квітня - напружений день через з'єднання Марса і Сатурна. Втім, вплив двох планет буде відчуватися впродовж всього першого тижня квітня. Скорпіонам потрібно бути обережними, щоби не отримати травму. Є ризик підвернути ногу, порізатися, обпектися. Може виникнути конфлікт з домочадцями або батьками. Не виключені проблеми з нерухомістю, будинком. Деякі Скорпіони будуть змушені переїхати. Сильніше за інших аспект Марса з Сатурном відчують представники знака, які народилися з 14 по 16 листопада.

6 квітня Скорпіони отримають хорошу новину, яка стосуватиметься дітей або бізнесу. Очікується надходження грошей.

З 9 по 12 квітня у багатьох Скорпіонів настане романтичний час, цукерково-букетний період у стосунках.

У представників творчих професій буде радісна новина або перемога, свідчить гороскоп для Скорпіонів.

Крім того, 12 квітня Меркурій принесе вам важливу новину, переговори, дзвінок.

Як відіб'ється Чорний місяць на Скорпіонах

"15 квітня ви почнете відчувати Чорний місяць, який змінює знак і входить у ваш дев'ятий будинок гороскопу на найближчі дев'ять місяців. Чорний місяць - це те, на що ми негативно реагуємо, що нас дратує. Він зазвичай харчується нашою негативною енергією, тому найголовніша порада - не реагувати і не направляти свою енергію на Чорний Місяць", - порадила астролог.

Дев'ятий будинок - це все, що пов'язано із закордоном і міжнародними справами: подорож, закордонний паспорт, громадянство іншої країни, візи. Чорний Місяць принесе перешкоди в цих питаннях.

Повня 16 квітня 2022 - чого чекати Скорпіонам

16 квітня 2022 - повня у дванадцятому будинку гороскопу. Скорпіони зможуть чогось позбутися, звільнитися, розібратися з чимось і прийти до завершення. Повня принесе кульмінацію і ясність ситуації. Особливо це стосуватиметься питань еміграції.

21 квітня Сонце додасть більше енергії в сектор стосунків і партнерства.

29 квітня Плутон - планета-управитель Скорпіона - зупиняється і повільно йде в зворотному напрямку до 8 жовтня. На півроку сповільняться процеси, пов'язані з родичами, сусідами, транспортом. Крім того, відкладеться запланована поїздка. Якщо ви будете переїжджати, то, найімовірніше, це буде відбуватися з якимись перешкодами.

Сонячне затемнення в квітні 2022

30 квітня - сонячне затемнення. Сильніше за інших його відчують Скорпіони, які народилися з 1 по 6 листопада.

Може статися якась ситуація (хороша чи погана), пов'язана з іншими людьми - чоловіком, дружиною, партнерами. Зокрема, це можуть бути нові стосунки, підписання контракту, угода.

До 16 травня триватиме коридор затемнень у знаку Скорпіона. Це буде дуже важливий період, який принесе зміни в житті й в ставленні до себе. Астролог радить не ухвалювати рішень в цей період, оскільки вони можуть бути дуже емоційними.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти