StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на 28 червня 2021 всіх знаків Зодіаку: "переворотна" новина та новий пост

28 червня 2021, 12:59оновлено 3 липня 2021, 14:05
Земному знаку в понеділок загрожують обмани й розчарування, попередив астропрогноз.
Козерогам та Левам спрогнозовано переворотну звістку
Двом зодіакальним представникам спрогнозовано "переворотну" звістку / flickr.com/pip0ka

Гороскоп на понеділок, 28 червня 2021 року (18 місячний день), дуже позитивний у кар'єрному плані для знака Зодіаку Овен. Овнам-чиновникам зірки обіцяють нову посаду.

Важливий день очікується у житті Левів та Козерогів – вони можуть отримати "переворотну" новину, пише supercook.ru.

З серйозним негативом у перший робочий день нового тижня можуть зіткнутися Тельці – загрожують обмани та розчарування.

Астропрогноз на 18 місячний день для водних знаків – це Скорпіон (24.10 – 22.11), Риби (19.02 – 20.03) та Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на сьогодні – Скорпіон

Пора присвятити час хорошому та продуктивному відпочинку. Можете займатися плануванням поїздок та подорожей. Можна розпланувати відпустку. Якщо хочете зрозуміти, що діється у вашій душі, – можете провести день наодинці з собою.У післяобідній час може прилетіти неприємна новина. Будьте готові до того, що найближчим знадобиться ваша підтримка й допомога.

Гороскоп на 28 червня 2021 року – Рак

У робочій сфері вас може все влаштовувати. Можливо, близькі зроблять щось, що вас розчарує. Якщо вас охопило якесь почуття – можете повністю йому віддатися.

Ви можете змінитися у кращий бік. Можна поліпшити те, що вас оточує. Якщо недавно виникли якісь проблеми – може з'явитися шанс їх вирішити.

Гороскоп на 28 червня 2021 – Риби

Ви можете залишити позаду сумніви. Ви здатні досягти успіху у всіх справах. Можна не боятися заплутаних ситуацій – з них ви зможете вийти з честю. Якщо хочете досягти задуманого – будьте цілеспрямованими й терплячими. Співпраця з кимось у діловій сфері може добряче "плодоносити".

Потенціал у сексуальній сфері, можливо, буде дуже високим.читайте такожГороскоп на завтра 4 липня 2021 всіх знаків Зодіаку: серцеві напади, ДТП та "удар" по гаманцю


Астропрогноз на 18 місячний день для повітряних знаків – це Близнюки (21.05 – 23.06), Терези (24.09 – 23.10), Водолій (21.01 – 18.02)

Точний гороскоп на сьогодні для Терезів

День не підходить для якихось справ. Ранок може початися з конфліктних ситуацій та непорозумінь. Готуйтеся до того, що доля знову перевірить вас на уважність до тих, хто поруч, на запальність та марнославність. Під час спілкування варто бути стриманими та обачними. Розважливість й витримка допоможуть у майбутньому домогтися успіху в починаннях.

Гороскоп на 28 червня 2021 року – Близнюки

Нехороший час для якихось справ. Не варто плекати надії – ви можете розчаруватися. Через зустрічі загрожують розчарування. Якщо зіткнетеся з негативом – не сприймайте його близько до серця. Ви можете опинитися у легкому депресивному стані.

Не варто копатися в собі та "зариватися" у думках – це ніяк не змінить ситуацію.

Гороскоп на 28 червня 2021 – Водолій

Ви можете стати внутрішньо вільними. У душі може бути рівновага. Ви зможете протистояти низьким пристрастям. Можна зіткнутися з провокаціями, спокусами й проблемами. Ви зможете зібрати всі сили й з усім впоратися. Якщо будете йти на поводу у своїх слабкостей – зіткнетеся з перешкодами. Краще не спілкуватися з незнайомцями. Не варто з'ясовувати стосунки.

Астропрогноз на 18 місячний день для вогняних знаків – Овен (21.03 – 20.04), Стрілець (23.11 – 21.12), Лев (23.07 – 22.08)

Гороскоп на 28 червня 2021 року – Стрілець

Краще не присвячувати час якимось справам. У вас не буде багато життєвих сил. Ви не зможете викручувати ситуації так, щоб вони були вам на руку. У цей день вам не вдасться повністю розкритися. Якщо ви хочете чогось домогтися – потрібно буде докласти дуже багато зусиль. Не варто сприймати негативні емоції надто болісно.

Гороскоп на сьогодні для Овна

Людям, які є чиновниками, можуть запропонувати новий пост. Не варто надто довго думати над пропозицією – можете погоджуватися. Чекайте значних життєвих змін. Не бійтеся рухатися вперед. "Вимикайте" таємні страхи, ви даремно турбуєтеся.

Гороскоп на 28 червня 2021 – Лев

У любовній сфері варто сміливо рухатися вперед. Ви даремно турбуєтеся, "вимикайте" свої таємні страхи. Якщо ви виберете іншу стратегію, то зможете домогтися бажаного завдяки творчій фантазії та терплячості. Новина може докорінно змінити те положення, у якому ви знаходитеся, і здатна вплинути на багато що. Постарайтеся не проморгати шанс.

Астропрогноз на 18 місячний день для земних знаків – Діва (23.08 – 22.09), Телець (21.04 – 20.05) та Козеріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на сьогодні для Козерога

Зробіть так, щоб ваші думки та почуття перебували у стані рівноваги. Розберіться у стосунках з людиною, яка знаходиться з вами поруч. Постарайтеся в особистому житті відкритіше проявляти свої почуття. Через несподівану ситуацію чи новини ваше життя може змінитися докорінно.

Гороскоп на 28 червня 2021 року – Діва

Ймовірно, для того, щоб розв'язати будь-яку проблему, потрібно буде витратити багато сил. Можливо, у ваших діях буде не вистачати важливого елемента – послідовності. Якщо вас будуть критикувати – не варто підпускати неприємні слова близько до серця.

Проявіть уважність до того, що вважаєте дрібницею.

Гороскоп на 28 червня 2021 – Телець

Якщо присвятите час зустрічам – готуйтеся до того, що можете розчаруватися. Вас можуть обдурити. Можливо, доведеться раптово на щось витратити гроші. Можливий "удар" по сімейному бюджету.

Вам загрожує слабкість, ви можете опинитися у стані легкої депресії. Тримайте негативні події якомога від серця. Не варто порпатися у собі – це не вплине на ситуацію.

Прогноз від астролога Юлії Погорельченко для всіх знаків Зодіаку

Експерт повідомила Главреду, що день буде повністю неефективним для будь-якої важливої діяльності.

За її словами, не варто планувати відвідування медцентрів.

читайте такожСпалахи та хаос: опубліковано липневий місячний календар 2021"...Краще у цей день займатися щоденними справами чи запланувати відпочинок", – порадила співрозмовниця.

Якщо хочете знати реально точний гороскоп, замовте у Юлії Погорельченко персональний астропрогноз, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти