StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ненажери, плюшкіни, кошатники і алкоголіки: астролог розповів про дурні звички всіх знаків

9 березня 2020, 07:15оновлено 9 березня 2020, 21:50
За словами Влада Росса, алкоголізм – найбільш розповсюджена шкідлива звичка, спільна для декількох знаків Зодіаку.
Астролог розповів, чим грішить кожний зі знаків Зодіаку / Minval.az
Астролог розповів, чим грішить кожний зі знаків Зодіаку / Minval.az

За кожним із знаків Зодіаку числяться свої гріхи, шкідливі звички та недоліки, у кожного – свої слабкості. Астролог Влад Росс в коментарі Главреду розповів про погані схильності всіх знаків, аби кожен розумів, над чим йому працювати, чого уникати.

Риби. Представники цього знаку схильні до зловживання наркотиків і алкоголю. Рибами керує планета Нептун, який символізує океан ілюзій. Тому Риби схильні завдяки наркотикам або алкоголю занурюватися в ілюзорний світ. Інша погана звичка Риб – це любов до пліток та недомовок. А головний їхній гріх – це клептоманія.

Овни. Поганою звичкою Овнів можна назвати імпульсивність, схильність перебрати зі спиртним, а також колупання в носі.

відео дня

Тільці. А ось Тільці не страждають прихильністю до алкоголю, проте їм часто притаманне переїдання. Тільці – це головні ненажери, і обжерливість є їхнім основним гріхом.

Близнюки. Дурна звичка Близнюків – гризти нігті. Через нервозність та невпевненість у собі вони, часто того не помічаючи, викурюють цигарку за цигаркою, а тому часто з подивом для себе виявляють, що викурили кілька пачок цигарок за день. Куріння – це їхній бич.

Раки. Раки грішать тим, що все тягнуть додому – і потрібне, і непотрібне. Вони схильні накопичувати купу непотрібних їм речей, бояться викинути те, чим не користуються. Через цю погану звичку вдома у Раків накопичується багато мотлоху. Раки – це типові Плюшкіни. А ще вони – великі ласуни.

Леви. Представники цього знаку страждають на шопоголізм. Що б яскраве не потрапило в їхнє поле зору, вони все купують, а тому їм властиві необдумані трати грошей. Крім того, у Левів часто розпалюється пристрасть до вин. Та й взагалі, іноді вони полюбляють прикластися до пляшки.

Діви. Діви, навпаки, не знають міри у самообмеженнях. Тому часто, сідаючи на дієту, вони переборщують і голодують на шкоду своєму здоров’ю. Вони схильні дотримуватися різних дієт та обмежувати себе в їжі. Також серед них багато кошатників і собачників, які не знають міри. Тобто вони схильні зібрати навколо себе ледь не стадо котів і собак, а потім усе життя напружуватися заради цих тварин. Крім того, Діви просто схиблені на ліках і самолікуванні, що стає свого роду хобі для них.

Терези. Погана звичка Терезів, навіть їхніх гріх – це лінь. Вони люблять цілими днями валятися в ліжку, не встаючи, не напружуючись. Їм облом працювати, щось робити навіть для себе. Терези – це типові Обломови.

Скорпіони. Представники цього знаку грішать ексгібіціонізмом та любов’ю до міцного слівця. Скорпіони часто лаються, причому вони можуть загнути матом дуже круто. Також Скорпіони схильні до підколювань і жорстокості: вони без докорів сумління б’ють інших у слабке або болюче місце. А ще пристрасть до алкоголю часто стає шкідливою звичкою Скорпіонів.

Стрільці. Погана звичка Стрільців – нетерплячість у розмові, тобто вони схильні перебивати, не дослухавши свого співрозмовника. Також вони грішать невиконанням обіцянок, тому вірити на слово Стрільцям – це остання справа. Перебільшення та прикрашання – ще одна погана звичка представників цього знаку.

Козероги. Дурною звичкою Козерогів я би назвав нав’язливі рухи, наприклад, клацання пальцями або хрустіння суглобами.

Водолії. Поганою звичкою Водолії є схильність до бродяжництва. Можливо, тому в Росії, яка знаходиться під знаком Водолія, так багато бомжів. Водолії також часто бувають любителями випити міцні алкогольні напої. І, якщо раки все тягнуть додому, то Водолії, навпаки, все несуть кудись із хати.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти