StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Календар магнітних бур на серпень 2020 – коли притисне і що робити

29 липня 2020, 06:35оновлено 8 грудня 2020, 17:29
Прогноз магнітних бур на серпень 2020 року обіцяє неспокійний місяць: не буде практично жодного спокійного тижня.
Магнітні бурі у серпні 2020 року - коли трусне й як врятуватися
Магнітні бурі у серпні 2020 року - коли трусне й як врятуватися / 1zoom.ru

Магнітні бурі у серпні 2020 будуть не занадто сильними, зате вельми численними. Главред дізнався, в які дні в серпні 2020 року очікуються магнітні бурі й як їх пережити.

Магнітні бурі у серпні 2020 – дати, коли чекати

Місяць відразу ж почнеться з метеоудара. Пройде перша серйозна магнітна буря 1 серпня 2020. Причому вона затягнеться на три дні: відлуння цієї бурі гіпертоніки, метеочутливі люди та ті, у кого є проблеми з серцем, будуть відчувати аж до 3 серпня. Найчастіше люди в цей період будуть скаржитися на перепади настрою та сильну втомлюваність.

Магнітна буря 10 серпня 2020 буде середньою за своїю інтенсивністю. В цей час можливі стрибки артеріального тиску. Тому лікарі радять відмовитися від активних фізичних навантажень, не гуляти на сонці в денний час, частіше провітрювати приміщення, пити більше води і менше їсти жирного і солодкого.

Магнітна буря 13 і 14 серпня 2020 буде досить слабкою. В цей час на запаморочення, головні болі і мігрені будуть скаржитися лише метеочутливі люди.

читайте такожСиноптик розповів, якою буде погода у серпні 2020А ось магнітна буря 21 і 22 серпня 2020 буде вже сильною. Так співпало, що це буде ще й період аномальної спеки, через що симптоми магнітної бурі (мігрень, тахікардія, біль у суглобах, скачки настрою та проблеми зі сном) тільки посиляться. У ці дні життєво необхідно дотримуватися питного режиму, не відмовляти своєму організму в здоровому сні та повноцінному відпочинку.

Магнітна буря 29 серпня 2020 завершить низку метеоударів цього літа. Вона принесе із собою занепад сил, головний біль (аж до мігрені), загострення психічних станів і хронічних хвороб, а також проблеми зі сном. Замість активного спорту (особливо кардионавантажень) у цей час краще зайнятися йогою або медитацією. Денні прогулянки замінити ранковими або вечірніми променадами.

Як захистити себе від магнітних бур

  • Під час прогулянок варто уникати перебування на відкритому сонці та більше дихати животом (тобто при ходьбі ще й робити дихальні вправи).
  • Не можна відмовлятися від зарядки вранці: навіть кілька простих вправ знижують стрес і покращують кровообіг. А це – відмінна профілактика погодної залежності.
  • Вранці варто приймати контрастний душ (по 10-15 секунд холодний і гарячий напір), щоб легше прокинутися, а ввечері – розслаблюючу ванну, щоб краще заснути.

Детальніше читайте в нашому матеріалі Як допомогти собі при магнітних бурях.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти