StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Календар магнітних бур на червень 2020 – дати і як захиститися

31 травня 2020, 04:41оновлено 8 грудня 2020, 17:30
Прогноз магнітних бур на червень 2020 обіцяє неспокійні свята в червні: Трійця 2020 готує випробування для метеозалежних людей.
Магнітні бурі у червні 2020 року - точні дати і що робити
Магнітні бурі у червні 2020 року - точні дати і що робити / 1zoom.ru

Магнітні бурі у червні 2020, за попереднім прогнозом, будуть нечисленними – однак час для удару геомагнітна стихія вибрала дуже невдале.

Нас чекає дводенна магнітна буря в червні 2020, коли навіть здорові люди почнуть скаржитися на різкі зміни настрою, біль у суглобах і напади апатії. Найсильніше постраждають люди із хронічними шлунково-кишковими захворюваннями, у кого є проблеми з серцево-судинною системою.

І, звичайно, не варто забувати про традиційні симптоми при магнітних бурях – стрибки артеріального тиску, почастішання серцебиття і, як наслідок, головні болі.

Найнеприємніше, що є в самій сильній магнітній бурі червня 2020 – її дата: вона зіпсує святкування Трійці в 2020 році.

Сама Трійця 2020 відзначається 7 червня. На честь цього свята українців чекає додатковий вихідний 8-го числа. І саме на цю дату і прийдется основна сила метеоудара.

читайте такожМагнітна буря на Трійцю: що робити при найсильнішому метеоударі червняМагнітна буря 8 червня 2020 буде середньої сили. Але фахівці настійно радять навіть людям з міцним здоров'ям напередодні не зловживати алкоголем, жирною висококалорійною їжею і довгими гулянками під час святкування Трійці – щоб наступного дня буря не вдарила по ослабленому організму.

Магнітна буря 9 червня 2020 за своєю інтенсивністю буде сильнішою, ніж у попередній день. Відповідно, посиляться і головні болі. Люди почнуть скаржитися на сильну втому. Імовірні проблеми зі сном.

Готуватися до магнітного удару потрібно заздалегідь. Тобто ще з Трійці варто почати пити побільше простої води і поменше кави і алкоголю. Постаратися побільше гуляти на свіжому повітрі або, як мінімум, добре провітрювати свою оселю, особливо – спальню. На прогулянці лікарі рекомендують уникати відкритих сонячних променів.

Спати напередодні метеоудара варто вирушити раніше. Перед цим прийнявши контрастний душ – по 15 секунд на холодний і гарячий напір води.

читайте такожПосівний календар на червень 2020 – таблиця, відео та потрібні порадиВід фізичних навантажень варто максимально відмовитися. Хорошою альтернативою силовим вправам і кардионагрузкам у цей час може стати йога та плавання (тим більше що до цього часу вже обіцяють зняти карантин зі спортзалів).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти