StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на осінь прийшов вражаючий коричневий манікюр - фото

20 вересня 2020, 12:30
Коричневий лак - як білий і чорний, дарує нам можливість експериментувати, і створювати безліч красивих варіантів осіннього манікюру.

Класичний осінній манікюр дуже часто пахне ароматом кави з молоком. Він витканий з усіляких відтінків шоколаду, і діє так само заспокійливо. Бо восени інакше не можна: ми підсвідомо тягнемося до теплих речей, нас ваблять, немов яскравий маяк у нічному океані, усі відтінки коричневого.

відео дня

Тому коричневий манікюр з'явився на горизонті, і неквапливо, але дуже впевнено підкорює всіх на своєму шляху. У нас раптово з'явилася купа можливостей для створення унікального і неповторного манікюру, адже у коричневого 195 тонів – середніх, темних, насичених і блідих.

А якщо врахувати те, що коричневий колір не дуже вибагливий, і дозволяє поруч із собою розкритися блакитному, рожевому, зеленому, червоному, фіолетовому і синьому кольорам, то ви можете хоч щодня робити новий манікюр, але осені не вистачить, щоб спробувати всі варіанти.

У будь-якому разі, коричневий колір - як білий і чорний, дарує нам можливість експериментувати, і всі вишукування приречені на успіх, бо колір не відштовхує, не дратує, і не викликає сумних емоцій.

Ми зібрали для вас модні варіанти коричневого манікюру на осінь 2020, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки для натхнення.

Модний коричневий манікюр осінь 2020

Коричневий манікюр градієнт

Якщо ви закохалися в кілька відтінків коричневого кольору, і не можете визначитися, який лак буде прикрашати ваше життя, то пофарбуйте кожен нігтик різним відтінком коричневого. Такий варіант пасує і для нігтів середньої довжини, і для коротких нігтів.

читайте такожДурні помилки, які жахливо псують наші нігтіПрикрашати такий манікюр вже нічим не треба, адже всю увагу "з'їдають" відтінки коричневого.

Коричневий манікюр осінь 2020
Коричневий манікюр осінь 2020 / Instagram

Ніжний манікюр коричневий з рожевим

Якщо взяти ніжний рожевий лак і пофарбувати ним кілька нігтиків, а решту – шоколадним, то вийде світлий манікюр, який викликає найніжніші почуття. Можете на рожеві нігті додати малюнки, або геометричні лінії – це додасть вашому манікюру індивідуальності.

Коричневий манікюр осінь 2020
Коричневий манікюр осінь 2020 / Instagram

Шоколадний манікюр на короткі нігті

Ви, напевно, помітили, що короткі нігті дуже виграшно виглядають у поєднанні з темними лаками. Тому якщо хочете розкішний осінній манікюр, то пофарбуйте нігті шоколадним лаком. А якщо шукаєте щось атмосферне, тоді додайте трохи золотистого лаку або фольги на кілька нігтиків – вийде ефектно.

Коричневий манікюр осінь 2020
Коричневий манікюр осінь 2020 / Instagram

Коричневий матовий манікюр на осінь 2020

Матові лаки останнім часом відійшли на задній план – принаймні, улітку фурору не спостерігалося. А ось з приходом осені коричневі матові лаки опинилися в центрі уваги. У модному пабліку Instagram щодня з'являються свіжі фотографії матового коричневого манікюру. Особливо такий лак гарно поєднується з прикрасами – на темному оксамитовому тлі камінчики і золотисті елементи не виглядають вульгарно.

Коричневий манікюр осінь 2020
Коричневий манікюр осінь 2020 / Instagram

Коричневий манікюр з леопардовим принтом

У сезоні осінь-зима леопардовий і тигровий принти повернулися в моду, тому і в манікюрі такий дизайн нігтів вітається. Однак не треба все нігті прикрашати тваринними принтами – досить зробити тільки натяк.

читайте такожУ моду на осінь прийшов чарівний фіолетовий манікюр - фотоЯк правило, сам принт малюють на тих нігтиках, які пофарбовані бежевим або тілесним лаком. Крім того, іноді його малюють на половинках нігтя – по центру кілька нігтиків ділять поздовжньою стрічкою, і на одній з частин красиво розташовують малюнок.

Коричневий манікюр осінь 2020
Коричневий манікюр осінь 2020 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти