StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на 2021 рік увійшли яскраві аксесуари для волосся у стилі 90-х: фото

23 грудня 2020, 22:00
Уже кілька років поспіль слабкість багатьох жінок - великі шпильки, які здатні ефектно прикрасити будь-яку зачіску. Вони все ще в трендах.

Уже не перший рік аксесуари для волосся користуються величезною популярністю. Але у 2020 році увага до шпильок, гумок і обручів зросла. Звичайно ж, підігріла інтерес до них пандемія, адже багато жінок "переселилися" працювати додому, і виникла гостра потреба щось робити з волоссям. Але не тільки ті, хто активно спілкується через Zoom, час від часу поповнюють свої запаси модних аксесуарів для волосся. Зараз це вже загальний тренд, і пручатися йому немає сенсу.

Від затискачів з кігтями у стилі 90-х до яскравих бантиків, які пожвавлять ваші однотонні зимові наряди, - це кращі аксесуари для волосся, які ви легко можете знайти у продажу вже сьогодні. І навіть якщо у вас коротке волосся, то не соромтеся прикрашати зачіску модними шпильками, які додадуть образу родзинки. У нашому матеріалі Наймодніші жіночі короткі стрижки 2021 з подовженим чубчиком можете докладніше дізнатися про приголомшливі стрижки на коротке волосся на 2021 рік.

Але повернемося до аксесуарів. Одночасно в трендах багато різних пристосувань для прикрашання волосся, тому кожна дівчина й жінка гарантовано знайде для себе особливий аксесуар, який змістить акценти, вигідно підкреслить стрижку, колір волосся та просто прикрасить образ, зробить його ефектним і яскравим.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші аксесуари для волосся сезону зима 2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете модні зразки для натхнення.

Модні аксесуари для волосся 2021

У моді великі банти у стилі 90-х

Мода з далеких 90-х пустила глибоке коріння в нашу реальність, тому яскраві оксамитові банти, які в ті часи жінки шили самостійно, зараз у тренді. Мода 2021 дарує нам цей чудовий і дуже жіночний аксесуар, який відмінно доповнить й освіжить образ.

Аксессуари для волосся 2021
Аксессуари для волосся 2021 / Instagram

Гумка з 1990-х все ще у трендах

Прийшов до нас з "лихих" 90-х ще один дивний, але дуже зручний аксесуар для укладання волосся – об'ємна гумка з оксамиту або сатину, яка не псує волосся. Відродившись навесні під час карантину, ця гумка наростила армію прихильниць й залишиться з нами і у 2021 році.

Аксессуари для волосся 2021
Аксессуари для волосся 2021 / Instagram

Хіт сезону – об'ємні шпильки

Уже кілька років поспіль слабкість багатьох жінок - великі шпильки, які здатні ефектно прикрасити будь-яку зачіску. З трендів вони поки не пішли. Щоправда, деталі трохи змінилися. Прямо зараз у моді шпильки райдужних відтінків.

Аксессуари для волосся 2021
Аксессуари для волосся 2021 / Instagram

Обручі з перлинами - модна тенденція 2021

Ще один аксесуар для волосся, який, на щастя, нікуди не дінеться, це пов'язка на голову й обруч, які додадуть будь-якому образу гламуру. На особливу увагу заслуговують обручі, щедро прикрашені перлами, які вже не раз довели, що діють, немов магніт, і здатні витягнути будь-який образ.

Аксессуари для волосся 2021
Аксессуари для волосся 2021 / Instagram

читайте такожНеперевершена стрижка французький боб входить в моду на 2021 рік - фотоЯкі ще аксесуари для волосся в моді:

  • Затискачі у вигляді кігтя або панцира черепашки ув стилі 90-х.
  • Шпильки у стилі "невидимок", але більші за розміром.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти