StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду повернулися кольорові джинси: з чим гарно поєднувати

24 квітня 2021, 11:06
Її величність Мода 2021 вирішила викупати нас цього весняно-літнього сезону у різних барвах. Тому у тренді - жіночі джинси, виткані з яскравих відтінків.

Джинси без перебільшення можна назвати дивовижним елементом гардероба, який врятує образ у будь-якій ситуації. До того ж зовсім не важливо, який верх ви з ними поєднуватимете: вони легко, гарно та вдало впишуться в ансамбль. А кольорові джинси - це завжди ВАУ-ефект, вони ваблять, немов сонце після холодної зими, до них тягнешся, як до стиглих ягід, і вони спокусливо підкреслюють фігуру.

Її величність Мода 2021 вирішила "підбадьорити" нас цього весняно-літнього сезону, й викупати у різних барвах. Тому у тренді - жіночі джинси, виткані з яскравих відтінків, в які можна закохатися з першого погляду. Ба більше: якщо мета – заявити про себе на вулиці, то це найкращий варіант.

Модні кольорові джинси жіночі 2021 здивують всіх, і точно достукаються до кожного серця. Річ у тім, що вже сьогодні в продажу можна знайти моделі найнесподіваніших відтінків. Жовті, рожеві, м'ятні, блакитні, бірюзові та персикові джинси стануть знахідкою для тих, хто втомився від сірих буднів і жадає свята – в душі та в житті.

Не стримуйте порив, шукайте яскраві кольорові джинси жіночі й насолоджуйтеся миттю. До того ж врах*йте, що в моді будь-які речі з кольорового деніму: куртки, спідниці, сарафани, комбінезони і навіть сорочки.

читайте такожУ моду повернулися чудові джинсові спідниці в стилі 90-хА для тих, хто хоче ще більше підкреслити свою індивідуальність, показати свою вдачу й особливий смак, у тренді джинси з принтами.

Ми зібрали для вас фотогалерею модних варіантів кольорових джинсів 2021 - обов'язково подивіться її, цілком можливо, ви побачите модель, яка вас надихне.

З чим носити кольорові джинси 2021

Водночас вкрай важливо навчитися поєднувати кольорові жіночі джинси 2021 з іншими елементами гардероба. Річ у тім, що вони більш вимогливі, й іноді невдалий топ може привести до того, що ваш образ буде дисгармонійним.

Однак не бійтеся експериментувати – сміливі поєднання завжди викликають захопливі емоції.

Модні кольорові джинси 2021
Модні кольорові джинси 2021 / Instagram

Для того, щоб кольорові джинси "грали на вашу користь", намагайтеся приділити увагу крою. Враховуйте форму свого тіла та силует. Майте на увазі, що поділ, що доходить до кісточки, матиме гарний вигляд майже на всіх.

Модні кольорові джинси 2021
Модні кольорові джинси 2021 / Instagram

Крім того, важливо правильно підібрати відтінок, який ідеально поєднуватиметься з вашою фігурою. Пастельні джинси підкреслять контур ваших стегон. Якщо у вас пишні форми, то орієнтуйтеся на темні відтінки.

Модні кольорові джинси 2021
Модні кольорові джинси 2021 / Instagram

Пам'ятайте, що кольорові джинси найкраще поєднуються з верхом нейтральних відтінків. Крім того, ви можете дотримуватися єдиної колірної схеми, створюючи гармонійний образ. Звичайно ж, чим м'якіші відтінки виберете, тим жіночнішим вийде ваш образ.

читайте такожНезвичайні джинси у стилі 70-х повернулися в моду на весну-літоА всі ті, хто хоче бути центром Всесвіту, можуть поекспериментувати з соковитими відтінками й чарівливими принтами. Контрасти зроблять ваш образ сміливим і дуже сучасним.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти