StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стрижка подовжений боб повернулася в моду на весну 2021

8 березня 2021, 16:12
Стрижка боб подовжений вдало впишеться в образ жінок старшого віку, і стильно виглядатиме на дівчатах. Ця стрижка універсальна, й пасує всім.

Весна прийшла, й саме час оновити образ і зробити зачіску подовжений боб, вона ж – лоб, або лонг боб. Коли знімаємо шапки, нам подобається, щоб волосся було не надто коротке – після зими хочеться, нарешті, зануритися з головою в експерименти з укладанням. Тому подовжена стрижка стає без перебільшення знахідкою для багатьох.

відео дня

Зараз - ідеальний час для дивовижної стрижки лоб, сміливо відкривайте їй двері та впускайте до свого життя!

З'явившись сто років тому, у далекому 1909 році, стрижка подовжений боб зуміла зберегти свій магнетизм і навіть сьогодні дарує тим, хто її вибрав, неймовірну свободу. За неї ми маємо подякувати знаменитому перукарю Антуану де Парі, якого надихнув образ Жанни д'Арк.

У 2021 році стрижка лоб актуальна, як ніколи, і ми сьогодні розповімо вам про її головні особливості. Річ у тім, що її величність Мода 2021 хоча й дуже лояльна до минулого, але все ж свої корективи вносить.

Модна стрижка подовжений боб 2021 – на що звернути увагу

Подовжений боб: вид ззаду

Як правило, довжина волосся ззаду безпосередньо залежить від того, яка довжина передніх пасом. Якщо ви робите стрижку до плечей, то задня частина плавно переходить у передню. А якщо ви залишаєте волосся спереду максимально довгим, то контраст з'являється автоматично: задня частина переходить в передню під різким кутом. У цьому разі завдяки контрасту стрижка виглядає дуже ефектно, а ви неповторно.

Подовжений боб 2021
Подовжений боб 2021 / Instagram

Подовжений боб з чубчиком

По-перше, не слухайте тих, хто скаже вам, що чубчик – це не модно. У 2021 році чубчик офіційно повернувся в моду. По-друге, стрижка боб подовжений у поєднанні з чубчиком – це вже класика: не забувайте про те, що за цією стрижкою тягнеться столітній шлейф історії. Один з актуальних варіантів бобу з чубчиком – це вкорочена потилиця, подовжені передні пасма, чубчик і хаотичні шари, які додають образу родзинки.

Подовжений боб 2021
Подовжений боб 2021 / Instagram

читайте такожУ моду входить подовжений чубчик на бік з ефектом омолодження

Градуйований подовжений боб

Якщо хочете освіжити образ, але прощатися з волоссям не готові, то зробіть подовжений боб з градуюванням. Суть цієї стрижки в тому, що волосся на потилиці потрібно вкоротити, а спереду залишити подовженими. Пом'якшити різкий перехід, а разом з ним й обличчя, допоможуть кілька рваних пасом. Це відмінний і найпростіший спосіб зробити стильну стрижку.

Подовжений боб 2021
Подовжений боб 2021 / Instagram

Подовжений боб на тонке волосся

Тим, у кого тонке волосся, треба орієнтуватися на французький подовжений боб. Довжина цієї стрижки - до рівня ключиці. Завдяки цьому стрижу легко укладати й можна особливо не переживати, якщо волосся відросло. Але головним плюсом цього варіанту подовженого бобу є те, що стрижка надає природний об'єм волоссю. Родзинка стрижки - чубчик у стилі легендарної актриси і співачки Джейн Біркін.

Подовжений боб 2021
Подовжений боб 2021 / Instagram

Подовжений боб: кому пасує

Стрижка боб подовжений 2021 вдало впишеться в образ жінки у віці від 40 років, і стильно виглядатиме на юній красуні. Ця стрижка універсальна і пасує всім. Але важливі нюанси, які потрібно враховувати, і залежать вони від форми особи.

читайте такожКаре на ніжці – ідеальна жіноча стрижка після 40, яка омолоджуєДля тих, у кого овальне обличчя – знахідкою стане подовжений боб з прямим чубчиком. Водночас косий чубчик в поєднанні з лонг-бобом – кращий варіант для тих, у кого кругле обличчя або прямокутне. А ось рваний чубчик - ідеальне рішення для тих, кому природа подарувала обличчя трикутної форми.

Подовжений боб: укладання

Стрижка боб подовжений відмінно виглядає навіть без укладання. До того ж у тренді гладке волосся. Але якщо душа вимагає локонів, то створюйте їх собі на радість. Найпростіше укладання стрижки: висушити волосся й випрямити його за допомогою прасування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти