StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді блискуча жіноча стрижка з ефектом омолодження боб-каре: фото

22 червня 2020, 06:35
Ця стрижка зіткана з чітких ліній каре і обсягу верхівки стрижки боб.

відео дня

Коли ми йдемо до перукаря, то навіть якщо точно знаємо, чого хочемо, завжди в душі сподіваємося на те, що в підсумку вийде диво. Стрижка важлива для нас, і якщо результат не сподобався, то і салон краси для нас помирає – навіть якщо до цього ви часто там бували.

Ми змінюємося і постійно хочемо виглядати краще. Про це треба відкрито казати своєму перукареві – наприклад, що ви втомилися від силуету стрижки, яку носите роками. Навіть якщо у вас з'явилися спільні теми, і ви виливаєте одне одному душу, не варто цілком довірятися руці майстра (якщо, звичайно, це не рука вашого стиліста, який створює образ) – адже вона може підстригти вас як зазвичай. Ви сьогодні не такі, якими були вчора, і тим більше, рік тому.

Крім того, якщо ви постійно робите однакову стрижку, то толку від неї мало – стрижка повинна надихати, а не просто перетворюватися у монотонну процедуру.

Знайти себе – це чудово, лише не потрібно заморожувати себе в одному образі. І не тягніть за собою спогади про те, яка класна у вас колись була стрижка – з надією повторити такий шедевр. Крім того, не піддавайтеся на умовляння подруг, які радять зробити стрижку, як колись... тому що їм здається, що вона вам пасує найкраще.

Як річка тече, так і життя йде, мода змінюється, і ми теж. Відкривайте себе нову, експериментуйте, адже це всього лише стрижка.

Саме шляхом експериментів і пошуку чогось нового з'явилася жіноча стрижка боб-каре. Вона зіткана з чітких ліній каре і обсягу верхівки стрижки боб – ідеальне рішення для тих, хто любить класичне каре або боб. Це можливість дійсно освіжити образ, додати йому легкості боба й ефектності каре.

Сьогодні ми поговоримо про особливості стрижки боб каре 2020 – кому вона пасує і як її потрібно укладати. Обов'язково подивіться нашу фотогалерею – цілком можливо, ви побачите варіант, який під час наступного походу до перукаря покажете йому.

читайте такожФарбування волосся хною – переваги, недоліки і чому її ненавидять перукарі

Модна жіноча стрижка боб-каре 2020 – специфіка

  • Стрижка боб-каре може бути короткою та подовженою – все залежить від того, що ви хочете. У будь-якому разі ззаду волосся повинно бути коротшим, ніж спереду.
  • Стрижка боб-каре може бути як з чубчиком, так і без. Крім того, чубчик може бути густим, з філіруванням, рівним, косим, з рівним проділом або з косим проділом. Скільки видів чубчиків – стільки варіантів боб-каре можна створити.
  • Величезною перевагою боба-каре є можливість коригувати риси обличчя. Стрижка може зробити акцент на очах або змістити його з пухких щік чи гострого підборіддя.
  • Модна стрижка боб-каре 2020 оживає, розквітає, наче квітка, і починає грати новими барвами, якщо пофарбувати волосся.
  • Градуювання на маківці в основному роблять з верхнього шару волосся, що дозволяє створити бажаний обсяг.

Кому пасує стрижка боб-каре 2020

Не важливо, густе у вас волосся або тонке, стрижка боб-каре завжди виглядає ефектно. Але якщо волосся у вас тонке, то ви закохаєтесь в цей варіант каре – адже отримаєте обсяг, про який завжди мріяли.

Власницям овальної форми обличчя краще звернути увагу на подовжений варіант стрижки боб-каре. Але величезне значення має лінія зрізу – від кута нахилу залежить те, як стрижка буде виглядати в цілому. Вважається, що ідеальним буде кут, який повторює лінію вилиць.

Для тих, у кого форма обличчя – квадратна, знахідкою, яка згладить всі кути і додасть образу м'якості, стане асиметричний боб каре або подовжена стрижка боб-каре з чубчиком, зачесаним на бік.

Кругле обличчя і класичний боб-каре просто створені одне для одного. Водночас подовжені пасма спереду допоможуть візуально витягнути обличчя.

читайте такожУ моду повернулося ефектне фарбування волосся в стилі 90-х: фото

Як укладати стрижку боб-каре

У 2020 році в моду повернулося гладке волосся. Тому якщо особливого часу для укладання волосся у вас немає, то не варто переживати – все, що вам потрібно, це витягнути волосся за допомогою праски.

Крім того, в тренді укладання волосся "легка недбалість", - уявіть собі, ви вранці прокинулися і на голові безлад.

Якщо у вас є трохи часу, можете зробити хвилі або навіть кучері - вони наразі ще в моді, хоча вже не є чимось особливим – принаймні, зараз.

І не забудьте про бонуси: якщо майстер виконав свою роботу ідеально, тоді ваші пасма будуть відростати гарно і вам не доведеться бігти на коригування вже за місяць. Крім того, ця стрижка відмінно омолоджує, тому приготуйтеся слухати компліменти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти