StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Приваблива жіноча стрижка боб-каре підкорить багатьох у 2021 році - фото

12 січня 2021, 21:30оновлено 26 січня 2021, 23:15
Стрижка 2021 боб-каре обожнює експерименти, тому довжину вибирайте ту, яка найвдаліше пасує саме вам.

Жіноча стрижка боб-каре все ще у трендах, і у 2021 році продовжуватиме штурмувати вершину модного Олімпу, удосконалюючись і змінюючись разом з нами. Однією з причин популярності цієї розкішної стрижки, яка поєднала в собі дві жіночі стрижки – боб і каре, є те, що вона має омолоджувальний ефект, а це, погодьтеся, на вагу золота.

Також на особливу увагу у 2021 році заслуговують ще дві дивовижні стрижки - в нашому матеріалі Жіночі стрижки блант боб і шеггі з 70-х зачарують всіх у 2021 році можете докладніше про них дізнатися.

А боб-каре люблять ще й за те, що стрижка пасує всім, проте в кожному окремому випадку виходить неповторна зачіска. Всі ті, хто намагається впустити у своє життя трохи свіжого повітря, а разом з ним і зміни, можуть взяти стрижку боб-каре на озброєння, адже завдяки вдалому силуету ви виглядатимете стильно, жіночно й сучасно.

Крім того, в дуеті з модним фарбуванням волосся 2021 отримаєте приголомшливу зачіску на мільйон доларів. Водночас приємним бонусом стрижки є те, що вона личить і маленьким дівчаткам, і підліткам, і жінкам.

Ми сьогодні розповімо вам про особливості стрижки боб-каре 2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете актуальні варіанти стрижки з Instagram.

Модна стрижка боб-каре 2021 – на що звернути увагу

Модна довжина стрижка боб-каре

Стрижка 2021 боб-каре любить експерименти, тому довжину вибирайте ту, яка найвдаліше пасує саме вам. Цю стрижку можна зробити і короткою, і подовженою. Головне - силует, а довжина другорядна.

Проділ у стрижці боб-каре 2021

Каре на боб і всі варіації стрижки на 2021 можуть включати як класичний бічний проділ, так і центральний, який відмінно поєднується з прямим чубчиком.

Стрижка боб-каре 2021 / Instagram
Стрижка боб-каре 2021 / Instagram

Боб-каре з чубчиком

Стрижка боб-каре 2021 може бути як з чубчиком, так і без. До того ж чубчик може бути густий, з філіруванням, рівним або на бік. Скільки видів чубків - стільки варіантів боб-каре можна створити. Однак вибір чубчика безпосередньо залежить від форми обличчя і структури волосся.

Боб-каре 2021 - як укладати волосся

Зараз у моді гладке волосся. Тому якщо багато часу для укладання волосся у вас немає, то не варто перейматися – все, що вам треба, це витягнути волосся за допомогою праски.
читайте такожУ моді фарбування волосся пастельний балаяж і каліфорнійський блонд - фотоКрім того, у тренді укладання волосся "легка недбалість", - уявіть собі, ви вранці прокинулися і на голові безлад.

Якщо у вас є трохи часу, можете зробити хвилі – інтерес до них трохи вщух, проте, якщо хочете додати образу грайливості або просто освіжити його, то можете сміливо "чаклувати".

Стрижка боб-каре 2021
Стрижка боб-каре 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти