StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Помаранчевий настрій: найгарніший помаранчевий манікюр на осінь - фото

2 вересня 2020, 03:50оновлено 13 вересня 2020, 19:25
Для тих, хто раніше уникав помаранчевого манікюру, настав ідеальний час його спробувати, бо зараз він не надто кричущий.

Осінь і помаранчевий манікюр сприймаються як одне ціле. Коли літо стає минулим, яке вже ніколи не повернути, нам хочеться яскравих соковитих барв, адже світ раптово починає тьмяніти. У період, коли зранку пахне холодом, ми ховаємося за теплими відтінками, і ми щиро, по-дитячому радіємо, коли наші очі чіпляються за помаранчевий колір.

відео дня

Але не всі 116 відтінків помаранчевого у тренді цієї осені. Щороку мода грає з нами: то вона намагається змусити нас полюбити "колючий" помаранчевий колір, то щедро розливає всюди темні відтінки помаранчевого, то, як у 2020 році, пропонує нам насолоджуватися найніжнішими варіантами помаранчевого.

Для тих, хто раніше уникав помаранчевого манікюру, настав ідеальний час його спробувати – річ у тім, що ніжний помаранчевий лак не перетворює ваші руки в маяки, які притягують до себе увагу.

Осінній манікюр помаранчевого кольору 2020 - м'який і ненав'язливий, він нагадує про стиглі абрикоси, він спокійний і бентежний водночас.

Ми зібрали для вас фотогалерею модних варіантів помаранчевого манікюру на осінь 2020 - подивіться обов'язково, адже не виключено, що ви знайдете серед цієї великої кількості дизайнів щось для себе.

Помаранчевий манікюр осінь 2020 - новинки і тренди

Перш ніж розповісти вам про модні варіанти дизайну нігтів, хочемо акцентувати увагу на тому, що світло-помаранчевий колір не "гордий", він відмінно й дуже навіть гармонійно поєднується з рожевим, а саме: світло-рожевим, червоно-рожевим, яскраво-рожевим і малиновим. Крім того, світлий помаранчевий лак можна поєднувати з білим, персиковим, бежевим й антрацитовим.

читайте такожДоведеться включити фантазію: наймодніший нюдовий манікюр на осінь - фотоЦі підказки допоможуть вам під час вибору лаків, які ви плануєте використовувати вдома (або в салоні краси) для створення наймоднішого манікюру на осінь 2020. Також світлий помаранчевий відмінно поєднується з золотом - сміливо експериментуйте!

Скажіть світу про найголовніше

Якщо хочете світу щось сказати, можете всі нігті пофарбувати помаранчевим лаком, а один-два – білим або бежевим, і на цих світлих нігтиках малюйте все, що вам цікаво зараз і що для вас важливо: осінні квіти, фрукти, листя, тварини або навіть напишіть слова. З одного боку, вийде дуже цікавий манікюр, а з іншого – він не дуже помітний, щоб поставити вас у незручне становище.

Додайте золота

Поєднання ніжного помаранчевого й золотого лаку - виграшне. Але найвдаліший дизайн матимете тоді, коли візьмете також нюдовий лак. Ви можете зробити оригінальний французький манікюр з вкрапленням гліттера або крапель золотого лаку, або абстрактний манікюр з фольгою. Це вишуканий осінній манікюр, який виглядає дуже ефектно.

читайте такожПочинаємо з чистого аркуша: наймодніший білий манікюр осінь 2020 - фото

Позначте межі

Іноді хочеться чітких ліній і манікюру, який підкреслить характер і силу. Манікюр з геометрією - завжди строгий, водночас він елегантний і розкішний. Якщо хочете геометрію на помаранчевих нігтях, то малюйте лінії чорним кольором або використовуйте сріблясті стрічки, які дозволяють створити на нігтях виразні кордони. Такий манікюр теж можна "розбавити" прозорими вставками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти