StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Одразу плюс 10 років: фарбування короткого волосся, яке додає віку

2 травня 2020, 13:00оновлено 8 лютого 2021, 21:56
Короткі стрижки – дуже чутливі до кольору волосся, тому перед тим, як фарбувати волосся, подумайте про те, як це буде виглядати з боку.

Коротке волосся стане найбільшим трендом 2020 після того, як відкриються салони краси. Принаймні, зараз складається саме таке враження – відросле волосся, яке втратили свою форму, набридло багатьом.

відео дня

Крім того, вже зібралися полчища жінок, які полюбляють короткі стрижки і з нетерпінням чекають, коли врешті-решт їхня шевелюра знову стане такою ж приголомшливою, як до карантину.

Чесно кажучи, коротка стрижка – це сміливий крок, але щойно жінка його успішно долає, з'являється бажання експериментувати ще і ще. І ось тут виникає спокуса пофарбувати волосся в яскравий колір. Звичайно, деякі стилісти відкрито говорять, що короткі стрижки найбільш ефектно виглядають на пофарбованому волоссі, і чим яскравіший колір, тим краще.

Тільки тут доречно було б додати, що головне, щоб колір гармонійно пасував жінці.

А що виходить насправді? Все просто, жінка фарбує волосся в червоний або малиновий колір, а потім дивується, чому вона візуально постаріла або перетворилася на "мадам" родом з 90-х.

До речі, про 90-ті. У 2020 в моду повернулося фарбування волосся в стилі "лихих" - велике мелірування "стрічками" знову в тренді. Але це зовсім не означає, що можна взяти фольгу або шапочку, вибрати кілька пасом, і освітлити їх.

А тепер знову щодо короткого волосся. Так от, короткі стрижки – найбільш чутливі до кольору волосся, тому перш, ніж починати фарбування, подумайте про те, як це буде виглядати з боку – ні, не що про вас подумають інші, а скільки зайвих років ви додасте собі або як особисто ви будете себе почувати.

Правило – сім разів відміряй, один відріж – це також і про фарбування короткого волосся. І не слухайте тих "доброзичливців" і подруг, які скажуть вам, що коротке волосся швидко відросте, то чому б і не спробувати.

Главред зібрав фотогалерею найбільш невдалих варіантів фарбування короткого волосся – це помилки, яких припускатися не бажано, якщо ви дійсно не хочете засмутитися, і потім з горя, що вам на голові зробили, ви взагалі будете уникати фарбування волосся, а також здорових і часом таких потрібних експериментів.

Фарбування короткого волосся, яке дико додає віку

Відблиски додають віку

По-перше, колорування волосся додає віку, тому якщо не хочете одразу додати +10 років, а то й більше – відмовтеся від яскравих різнокольорових відблисків на волоссі. По-друге, мода 2020 практично вказала на двері балаяжу - напрочуд популярній останні роки техніці фарбування волосся. Так, певний ефект у такого фарбування є – об'єм волосся, але навіщо вам колір волосся, який перетворює вас у стареньку?!

Фарбування на коротке волосся, яке додає віку
Фарбування на коротке волосся, яке додає віку / Instagram

Ні яскравому фарбуванню

Голова, загалом, усе витримає, - і зелене волосся, і синє, і малинове. Проте це, якщо говорити простими словами, прикольно, коли вам 15-20 років, ви тільки-но закінчили школу, обличчя сяє, очі горять, і ви йдете підкорювати світ. Якщо вам трохи за 30, то окрім співчуття в очах оточення ви, напевно, побачите нерозуміння. Навіщо такі дешеві трюки? Коли ми стаємо трохи старшими, нас цінують за дещо інше, наприклад, почуття стилю, уміння триматися і так далі — це тема окремої розмови. Крім того, кольорове волосся робить обличчя втомленим – ось так одразу на вас "мінус 5 безсонних ночей".

Фарбування на коротке волосся, яке додає віку
Фарбування на коротке волосся, яке додає віку / Instagram

Занадто темний і занадто світлий колір

Упадати в надмірні крайнощі теж не потрібно. Запам'ятайте: занадто темне волосся, та ще й коротке – це найгірше, що ви можете зробити. Темне волосся завжди робить жінок старшими. Саме тому ті дівчатка-підлітки, які хочуть здаватися старшими, фарбують волосся в чорний колір. А вам це навіщо?

Фарбування на коротке волосся, яке додає віку
Фарбування на коротке волосся, яке додає віку / Instagram

А з білим волоссям ситуація інша: якщо ви помилилися з відтінком, то ризикуєте стати одразу бабусею, яка всього лише намагається молодо виглядати. У "блонда" багато відтінків – настільки багато, що самій складно визначитися з вибором. Так і в салонах краси буває в наявності фарби тільки певних відтінків, потім доводиться вигадувати для себе 1001 виправдання, чому цей колір волосся – це нормально.

Фарбування на коротке волосся, яке додає віку
Фарбування на коротке волосся, яке додає віку / Instagram

читайте такожМодні короткі стрижки для круглого обличчя 2020 - фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, модне волосся 2020 – це однотонні, яскраві, лаконічні кольори. Червоний, рудий, чорний, шоколадний, блонд у чистому вигляді – все це без домішок інших фарб стало модною тенденцією, за яку всі, хто сьогодні на карантині, кажуть моді 2020 "дякую", бо такий варіант фарбування цілком можна зробити в домашніх умовах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти