StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Приваблива французька стрижка гаврош з 50-х знову в моді - фото

20 жовтня 2020, 17:00
Друге "пришестя" стрижки гаврош було у 70-х, і тоді був справжній фурор, адже на неї звернули увагу навіть чоловіки.

Хочете в житті змін - міняйте стрижку. Для початку. Але не завжди зміна стрижки – це початок нового шляху в житті жінки. Особливо зараз, коли можна підстригти волосся, а потім його наростити. Але якщо жінка робить коротку стрижку – то вона переможниця, адже їй вистачило мужності кардинально змінити імідж.

відео дня

Якщо ви стоїте на порозі нової себе, то зверніть увагу на стильну коротку стрижку родом з Франції, яка у 2020 році впевнено підкорює вершину модного Олімпу. Це жіноча стрижка гаврош, яка вперше стала шалено популярною у 50-х роках.

Друге "пришестя" цієї чарівної стрижки було у 70-х, і тоді був справжній фурор, адже навіть чоловіки почали робити таку стрижку.

І ось знову come back - поки ще не дуже гучний, але армія прихильниць у цієї вже трохи оновленої стрижки збільшується щодня.

Відзначимо, свою назву стрижка виправдовує, а носить вона ім'я легендарного французького хлопчика-шибеника. Волосся надають своїй власниці свіжого, веселого вигляду. Пустотливі пасма розлітаються, немов швидко бігають.

Жіноча коротка стрижка гаврош 2020 - це щось на кшталт протесту проти жорстких рамок і правил, вона саме втілення свободи, незалежності і сили.

Ми сьогодні розповімо вам про особливості стильної короткої стрижки гаврош 2020. Також ми зібрали для вас фотогалерею свіжих варіантів цієї дивовижної зачіски - обов'язково подивіться і оцініть красу.

Модна жіноча стрижка гаврош 2020-2021 – на що звернути увагу

Переглядаючи фото стрижки, ви переконаєтеся, що гаврош - універсальна стрижка. Вона гармонійно пасує під будь-який тип обличчя, вдало маскуючи недоліки.

Класична стрижка гаврош - це довші пасма ззаду, а верх і бічні частини волосся стрижуться коротше. Вимог до чубка немає.

А оновлена стрижка гаврош 2020 істотно відрізняється від класичного зразка в стилі 50-х і 70-х. Стрижка гаврош 2020 – це, як правило, укорочене волосся ззаду, і легка асиметрія.

Стрижка гаврош 2020
Стрижка гаврош 2020 / Instagram

Ще однією особливістю стрижки гаврош 2020 є подовжені скроні – завдяки цьому можна підкреслити вилиці і навіть скорегувати овал обличчя і зробити його гармонійнішим.

Також зверніть увагу на те, що наймодніший варіант стрижки гаврош – це дуже коротке волосся на маківці, яке робить образ хлоп'ячим.

Стрижка гаврош відмінно виглядає з чубчиком будь-якої довжини і форми - аби він вам пасував.

Жіночі стрижки 2020 - про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти