StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Неперевершена стрижка французький боб входить в моду на 2021 рік - фото

13 грудня 2020, 11:32
Однією з модних тенденцій 2021 стане розкішна жіноча стрижка на коротке волосся френч боб.

Серед усіх варіантів стрижки боб є один, який вже кілька років не втрачає популярності й не набридає. Йдеться про коротку стрижку французький боб, який впевнено увійшов в тренди на зиму 2020-2021, і, ймовірніше, продовжить переможну ходу у 2021 році. Особливістю цієї приголомшливої й магнетичної стрижки є лінія зрізу та ефектний чубчик. Хоча варіанти без чубчика теж бувають і вже мають армію прихильниць.

Але не тільки жіноча коротка стрижка французький боб буде на вершині модного Олімпу у 2021 році. У нашому матеріалі Чарівна стрижка лоб з ефектом омолодження - знахідка для зими 2021 можете докладніше дізнатися про стильну стрижку до плечей, яка теж заслуговує на увагу.

Проте французький боб - дуже виграшний варіант, а все тому, що сама ідея стрижки полягає у повній відсутності укладання. Для зими, коли без шапки обійтися складно, погодьтеся, це знахідка.

Уявіть, який ви маєте вигляд, коли знімаєте шапку, - ось так і повинно виглядати ідеальне укладання стрижки френч боб. Легкий безлад, безпосередність і легкість – це те, що допоможе вам стати схожою на француженку.

Щоправда, довірте стрижку волосся лише справжньому профі, адже величезне знамення має силует - в будь-якій ситуації і в будь-яку погоду він має бути чітким.

А досягти такого "кудлатого" ефекту вам допоможуть спеціальні засоби для укладання волосся, які додають йому фактури, наприклад, сольові спреї.

Ми сьогодні докладніше розповімо вам про модну жіночу стрижку французький боб 2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки для натхнення.

Модна стрижка французький боб 2021 – на що звернути увагу

Якщо хочете зрозуміти, як виглядає наймодніша жіноча стрижка французький боб, то можете зайти в Instagram на сторінку гламурної моделі Тейлор Лашає (Taylor Lashae), яка обожнює французький боб – там знайдете повно всіляких варіантів укладання стрижки, і ви можете на власні очі переконатися в тому, що це – універсальна стрижка, яка до того ж напрочуд практична.

Неперевершена стрижка французький боб входить в моду на 2021 рік - фото
Стрижка французький боб / скріншот instagram.com/taylorlashae

Як бачите, стрижка чарівна, харизматична й неповторна.

Неперевершена стрижка французький боб входить в моду на 2021 рік - фото
Стрижка французький боб / скріншот instagram.com/taylorlashae

Оптимальна довжина стрижки французький боб має свої особливості. Спереду вона має бути на рівні підборіддя або на кілька сантиметрів нижче, а ззаду довжина волосся має проходити по лінії зростання волосся.

Стрижка французький боб / скріншот instagram.com/taylorlashae
Стрижка французький боб / скріншот instagram.com/taylorlashae

Французький боб можуть вибрати власниці круглого обличчя, а також ті, у кого квадратна форма обличчя. Звичайно ж, усі ті, у кого подовжене обличчя, теж матимуть гармонійний вигляд зі стрижкою френч боб, але виключно з чубчиком.

У зв'язку з тим, що стрижка французький боб – це насамперед легкість, то її можуть взяти собі на замітку всі ті, у кого від природи хвилясте волосся. Але це скоріше еталон. А в житті кожен може зробити цю чарівну стрижку й насолоджуватися її неперевершеністю.

Чубчик у стрижці французький боб, як правило, йде з філіруванням. Довжину треба вибирати в кожному конкретному випадку індивідуально. Але якщо хочете класику, то в такому разі чубчик має трохи прикривати брови.

читайте такожЧарівна жіноча стрижка шапочка з 60-х повернулася в моду - фотоЗавдяки силуету, стрижка французький боб здатна освіжити образ й візуально "прибрати" зайві роки – будете приємно здивовані, але омолоджувальний ефект стрижки ви точно відчуєте.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти