StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Трохи сонця у холодній воді: модний червоний манікюр на осінь 2020 - фото

29 серпня 2020, 09:50
Не всі з 26 основних відтінків червоного будуть актуальними для осіннього манікюру 2020.

Коли починаємо життя з чистого аркуша, то насамперед звертаємо увагу на те, що дарує нам почуття впевненості і внутрішньої сили. Осінь - хочемо ми того чи ні – але це і є той чистий аркуш, бо вже позаду безтурботне літо, яке зігрівало нас своїми променями й милувало око. Бо попереду, за осінню - зима, і думки про це змушують внутрішньо мобілізуватися, налаштуватися на довгий шлях, в якому не місце слабкості, принаймні, інші її не мусять бачити.

відео дня

Червоний манікюр - чудова можливість вступити до нової пори року і життя у найкращому вигляді. Тому що червоний манікюр – один з найстильніших, він притягує погляди, немов магніт, він наповнює нас енергією, і він мов трохи сонця в холодній воді.

Червоний колір - самодостатній, і попри те, що колір відмінно поєднується з багатьма іншими відтінками, в манікюрі він витісняє все. Єдиний колір, який витримує конкуренцію з червоним - це чорний. Тому якщо ви просто покриєте нігті червоним лаком, і нічим їх не прикрасите, то ваш манікюр від цього не стане менш розкішним і винятковим. Щоправда, не всі з 26 основних відтінків червоного будуть актуальними для осіннього манікюру 2020.

читайте також50 відтінків сірого: наймодніші кольори для нігтів на осінь 2020 - фотоМи підготували для вас фотогалерею модних варіантів червоного манікюру на осінь 2020 - подивіться, там багато зразків для натхнення.

Модний червоний манікюр осінь 2020

Цієї осені з хіт-парадів червоних відтінків лаку пішов вогняний червоний, хоча якщо такий колір вам подобається, то можете сміливо продовжувати таким лаком фарбувати свої нігті – так чи інакше, це класичний колір, і він актуальний завжди. Але загалом червоний осінній манікюр 2020 став приємним для очей, він не дратує. Серед топових відтінків можна виділити червоний металік, смаглявий червоний і м'який червоний.

Червоний металік

Актуальний манікюр осінь 2020 переливається і блищить, немов коштовний камінь. Ви будете приємно здивовані, адже в трендах лаки з металевим ефектом. Одним з найяскравіших лаків осені стане червоний металік. Годі й шукати найкращу основу для елегантного манікюру. Для різноманітності можете на одному з нігтиків додати малюнок – вийде дуже стильно і зі смаком.

Смаглявий червоний

Найкрасивіший манікюр на осінь 2020 цілком природно зітканий з теплих відтінків цієї пори, тому в тренді червоний, в якому можна знайти трохи коричневого, трохи помаранчевого і трохи жовтого. На перший погляд, може здатися, що це помаранчевий колір, але він набагато глибший і багатший. Смаглявий червоний лак - найкраще, чим ви можете пофарбувати свої нігті цієї осені.

читайте такожАктуальний манікюр на 1 вересня: манікюр на короткі нігті і френч - фотоМ'який червоний

На вершину модного Олімпу проклав собі шлях манікюр кольору журавлини. Цей м'який колір ідеально пасує і для коротких нігтів, і для довгих. Колір дуже багатий і насичений, тому прикрашати такі нігті малюнком не потрібно. Тим більше, що в моді мінімалізм, і чим лаконічніший ваш манікюр, тим краще ви виглядаєте.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти