StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модні помилки, які старять жінку навесні та влітку

30 березня 2021, 22:20оновлено 3 квітня 2021, 15:09
Одяг з принтами тварин навесні та влітку здатен швидко додати вам зайвих років, тому будьте з ним дуже обережні. А ще треба звернути увагу на аксесуари.
Модні помилки, які старять жінку навесні та влітку
Сукня з принтами старить / Instagram

Навесні та влітку як ніколи важливо стежити за тим, що на вас вдягнено. Річ у тім, що в цей час помітні, немов під мікроскопом, всі помилки, яких ми припускаємося. Крім того, у гонитві за модою є ризик виглядати занадто гаряче, що у підсумку може додати образу зайвих років.

Сьогодні ми розкриємо вам кілька секретів, які ви можете використовувати як поради щодо того, як одягатися навесні та влітку.

Щоправда, до них варто ставитися виключно як до рекомендацій, адже є чимало винятків з правил, коли ті чи інші речі доречні і зовсім не старять обличчя. Дізнайтеся про те, що старить жінку навесні та влітку, і зробіть для себе висновки.

Квіткові принти старять

Безсумнівно, навесні та влітку квіткові принти актуальні, але важливо знати міру та не перевантажувати образ аксесуарами. Крім того, сукня, щедро всипана великими квітами, може одразу додати зайвого віку.

Модні помилки, які старять жінку навесні та влітку
Квіткові принти старять / Instagram

Колготки старять

Сьогодні ніхто не засудить вас, що ви не носите колготки (хіба що ви працюєте в місці, де це прописано у контракті). Тому, щойно потеплішає, відмовтеся від них. Ба більше: не варто купувати колготки сірого або карамельного кольору – вони відразу додають вам зайвих років, та й виглядають навесні та влітку жахливо. Якщо вам холодно, можете надіти ледь помітні колготки тілесного кольору, або чорні – у разі, якщо вони більш доречні до сукні.

Модні помилки, які старять жінку навесні та влітку
Колготки старять / Instagram

Одяг темного кольору старить

Зима вже в минулому, і це важливо прийняти. Настав час переодягатися в яскраві речі. У будь-якому разі краще відмовитися від темних речей, які відразу додають зайвих років. Навесні та влітку сміливо експериментуйте з веселими відтінками, які надихатимуть вас й окрилятимуть.

Модні помилки, які старять жінку навесні та влітку
Одяг темного кольору старить / Instagram

Принти тварин старять

Одяг з принтами тварин навесні та влітку здатен швидко додати вам зайвих років 10, тому будьте з ним дуже обережні. Якщо хочеться виглядати ефектно, подаруйте свою любов іншим принтам - гідних варіантів насправді багато. Цілком ймовірно, що невелика зміна - це саме те, що вам потрібно, щоб відчути себе молодою!

Модні помилки, які старять жінку навесні та влітку
Принти тварин старять / Instagram

Короткий топ старить

Якщо вам не 20 років, то не носіть короткі блузки і топи, які відкривають живіт. Так, на пляжі такий одяг теж доречний, але в будь-якій інший ситуації у гонитві за модними трендами ви ризикуєте виглядати так, немов застрягли у минулому і ніяк не попрощаєтеся з ним, а це дико старить.

Модні помилки, які старять жінку навесні та влітку
Короткий топ старить / Instagram

читайте такожУ моду увійшли незвичайні великі сумки, в яких поміститься все

Стара сумка старить

Навіть улюблена сумка іноді вимагає спокою. Тому оцініть свій аксесуар, з яким ви хочете пройти через весну та літо, й відверто дайте собі відповідь на питання: "А чи не час вже змінити сумку?" Не можна говорити про омолодження образу, якщо ваша сумка тріщить по швах, і навпаки, новий яскравий варіант пожвавить ваш образ і додасть легкості.

Модні помилки, які старять жінку навесні та влітку
Стара сумка старить / Instagram

читайте такожЯкі зачіски старять жінку: найпоширеніші помилки

Які ще речі старять:

  • дешева біжутерія;
  • речі з логотипами модних брендів;
  • занадто довгі спідниці;
  • одяг оверсайз;
  • бохо-стиль.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти