StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зачіски 2020: як укладати волосся, щоб виглядати молодо - фото

9 серпня 2020, 06:24
Якщо не хочете виглядати старшою, то ніколи не робіть ідеальну зачіску.

У вас ніколи не було відчуття, що після виходу з салону краси ви відчуваєте, що вам на 10 років більше, ніж є насправді? Після такого "жаху" зазвичай приходиш додому, і кілька днів намагаєшся облагородити стрижку, щоб виглядати молодшою.

відео дня

На жаль, не всі перукарі бачать нас зсередини, а якщо ви потрапляєте взагалі до чужого майстра, який за день втомився від потоку людей, то навряд чи варто сподіватися на стильну омолоджувальну стрижку. Горе-майстри можуть навіть дитину підстригти так, як дорослого дядька, що вже казати про жінок, які дуже чутливі до найменших деталей.

Зрізали трохи більше чубок - і погляд уже важкий, додали зайвих пасом біля обличчя - і ви вже стали виглядати старшою, залишили трохи більшою довжину - і начебто взагалі не стриглися - жодного відчуття свіжості.

Але ми зараз не про роль майстра будемо говорити - знайти того, хто зможе відчути ваш стиль і підігнати стрижку або зачіску під ваш образ - це вимагає часу й зусиль. Сьогодні ми розповімо вам про те, які зачіски додають зайвих років, а які дійсно омолоджують.

Наші прості поради допоможуть вам в майбутньому уникнути розчарування в салоні краси - і навіть якщо вам хтось буде нав'язувати ультрамодну зачіску, яку ви ніколи не пробували робити, то не погоджуйтеся. Існують певні способи, які дійсно варті уваги, і якщо вам не 18, і ви не прагнете здаватися старшою - то краще до них прислухайтеся.

У нашій фотогалереї - зразки зачісок, які візуально омолоджують.

Модні зачіски 2020 з ефектом омолодження

Менше лаку й ідеальних ліній

Якщо не хочете виглядати старшою, не робіть ідеальну зачіску. Коли ваше волосся акуратно укладене і лаком зафіксований кожен локон, то вже не важливо, який макіяж ви зробили і в чому ви вдягнені - ви 100% з такою зачіскою виглядаєте старшою.

Ніколи не підіймайте волосся на маківці - зробили начісування, і прощавай, молодість! Штучний об'єм волосся вам ні до чого - він тільки привертає непотрібну увагу до структури волосся і перетворює вас на жінку, яка "застрягла" в 90-х.

читайте такожПряме волосся - головна модна тенденція осені-зими 2020-2021: фотоОмолоджувальні зачіски, як правило, випромінюють природність. Має бути легкість, волосся має виглядати живим, воно має м'яко обтікати ваше обличчя. Якщо ви закрутите булочку на голові, а пасма будуть недбало звисати - то вигляд у вас буде молодший, ніж якщо ви зав'яжете тугий хвіст.

Ідеальні локони по всій довжині - це гірше, ніж легкі недбалі локони, які грайливо розлітаються на всі боки.

Ми говорили, що на осінь-зиму 2020-2021 в моду повертається ідеально гладке волосся, але це не означає, що всі мають витягнути волосся праскою і воно має звисати шторами. Ні, насамперед орієнтуйтеся на те, що пасує вам, а потім наздоганяйте тренди.

Ідеальна зачіска - це та, яку ви створили своїми руками. Ви можете волосся трохи підкрутити, воно може бути гладким - але ви маєте провести по волоссю пальцями і створити таку зачіску, яка вас омолоджує.

Так - середньому волоссю (а довге - "відпустіть")

Скільки б модні стилісти не розказували нам, що довге волосся доречне в будь-якому віці, але це все ж більше про винятки: безумовно, є жінки, яким довге волосся не робить ведмежу послугу.

Але в більшості випадків треба розуміти, що довге волосся додає зайвих років, і жінка часто здається "застиглою в минулому". Адже нічого так не додає віку, як бажання вчепитися за молодість. Тому відпустіть своє волосся, нехай воно буде вашим приємним спогадом, і віддайте перевагу середньому волоссю або довжині до рівня плечей.

Класика - це завжди плюс зайві роки

Якщо ви не можете вибрати, який проділ зробити - середній або бічний, то знайте, що класика завжди додає віку. Проділ по центру додасть вам візуально зайвих років, тому вибирайте сучасний варіант - бічний проділ.

читайте такожМодні стрижки 2020 для об’єму волосся на різну довжину - фотоЦе ж можна сказати і про силуети стрижки. Якщо ви вибираєте рівний зріз на середнє волосся - то виглядатимете старшою, ніж якби ви додали кілька шарів. Проте шари не обов'язково робити по всій довжині волосся - просто додайте трохи динаміки і побачите, як стрижка відразу заграє "життям".

Чубчик допоможе приховати зморшки

Кажуть, що чубчик - це тільки для молоді. Це все вигадки. Ніхто вас не закликає зробити густий чубок, який закриє половину обличчя. Але якщо ваш майстер зможе зробити легкий чубчик, який трохи прикриє зморшки, то ви побачите, що це "працює". Але тут важливий індивідуальний підхід - треба врахувати стан шкіри, форму обличчя, і чи не дратуватиме вас чубчик.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти