StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модні прикраси: в моді гігантські ланцюги з 90-х і масивні браслети

20 червня 2020, 07:55
Постарайтеся винести з 2020 року щось яскраве, адже наші спогади – це наша сила. Красиве прикраса може стати гарним спогадом.

Для одних прикраси – чудова нагода додати яскравості образу, інші за їх допомогою коригують пропорції фігури і обличчя, треті використовують їх як захист, і без них ні ногою на роботу чи зустріч з друзями. Є й ті, хто хоче через прикраси сказати світові щось важливе.

відео дня

Не має значення, чому ми носимо прикраси - кожен має право на свої особисті сенси.

Але вони завжди в центрі уваги - будь-яка дрібничка, яка висить у вас на шиї, привертає увагу. Особливо дорогі. Щоправда, ювелірні прикраси не всім по кишені. Але впадати в крайнощі теж не варто, адже дешева прикраса може зіпсувати образ. Якщо хочете гарантовано виглядати стильно, орієнтуйтеся на дизайнерську біжутерію, яку роблять зі смаком і з якісних матеріалів. Крім того, оригінальні вироби ручної роботи теж додадуть образу родзинку.

Найголовніше - щодня не носити одну й ту ж біжутерію і майже ніколи не знімати її. І мова навіть не про енергетику, яку, як запевняють езотерики, прикраси мають властивість накопичувати. Річ у тім, що ваші повсякденні аксесуари стануть брудними в місцях, які ви не можете побачити. Особливо це стосується сережок, частина яких захована за мочкою вуха і може спричинити інфекцію.

Крім того, прикраси мають властивість набридати - вам банально стане нудно щодня носити яскравий вінтажний ланцюжок.

А коли пори року змінюються, саме час експериментувати перед дзеркалом з різними нарядами і аксесуарами, і оновити свою особисту "скриню скарбів". Крім того, цей рік дуже дивний - у всіх сенсах, і ви його запам'ятаєте, як жоден інший - саме тому спробуйте винести з нього щось яскраве, адже наші спогади - це наша сила. Гарна прикраса теж може стати позитивним спогадом.

Сьогодні ми поговоримо про те, які прикраси в моді цього літа - подивіться нашу фотогалерею, там зібрані зразки найпопулярніших аксесуарів.

Модні прикраси 2020

Як вибирати прикраси до одягу

Насамперед подумайте, з чим ви їх будете поєднувати, адже якщо ви не носите ділові костюми, то біжутерія з геометричними формами вам ні до чого.

Якщо ви любите носити сукні, то зверніть увагу на аксесуари закруглених форм або з квітковими мотивами.

Однак якщо ви хочете створити зухвалий образ, наприклад, для вечірки, експериментуйте з формами – пасуватимуть найнесподіваніші рішення.

читайте такожУ моду повернулися чарівні ретро-спідниці з 80-х: фотоКрім того, важливо враховувати і свою фігуру – річ у тім, що з боку люди бачать цілісний образ, а прикраса зміщує акценти. Скажімо, якщо у вас фігура типу "груша", то масивні прикраси стануть для вас ідеальним рішенням, адже вони урівноважать широкі стегна.

Як вибрати прикраси на шию за формою обличчя

Якщо у вас квадратне обличчя, то вибирайте довгі ланцюжки - вони візуально витягнуть обличчя.

Якщо форма обличчя овальна – пасуватимуть довгі або короткі ланцюжки.

Для власниць круглого обличчя важливо підбирати ланцюжки довжиною нижче лінії вирізу – ці маленькі хитрощі витягнуть обличчя.

Якщо у вас обличчя трикутне - шукайте масивні підвіски на короткому масивному ланцюжку.

Які прикраси носити цього літа

Великі сережки-кільця

Сережки у вигляді великого кільця вибилися в тренди. І зовсім не важливо, у чому ви вдягнені і наскільки вишуканий у вас макіяж - модні сережки 2020 заберуть на себе всю увагу, прикрасять вас, піднімуть в очах вражених подруг, колег по роботі і випадкових перехожих.

Модні прикраси 2020 на літо
Модні прикраси 2020 на літо / Instagram

Гігантські ланцюжки

Якщо ви любите купатися в увазі, а роль центру всесвіту вас не збентежить - шукайте великі, ні, гігантські ланцюжки. Це мода 2020 зробила невеличкий екскурс в 90-і - якщо пам'ятаєте, це епоха малинових піджаків - чим яскравіший, тим вищий статус, і величезних як два пальці завтовшки, золотих ланцюгів, якими нові господарі життя підкреслювали свій успіх. Хоча, зараз вони стали в рази більшими.

Модні прикраси 2020 на літо
Модні прикраси 2020 на літо / Instagram

Масивні браслети

У 2020 році в моду повернулися великі браслети - вони візуально виглядають важкими і навіть трохи грубими. Крім того, носити можна не лише один браслет - вдягніть усі, хоч відразу 5, і будете виглядати надзвичайно.

Модні прикраси 2020 на літо
Модні прикраси 2020 на літо / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти